Pravda za ...

1. Tema za razmatranje kazni koje su dodeljene nekim autorima koji to mozda nisu zasluzili.

2. http://vukajlija.com/recnik/autori/22719

Mislim stvarno, covek je dobio ban zato sto je rekao moderatoru da je princezica i to ne u negativnom kontekstu.Ko zna sta sve drugi pricaju jedni drugima pa nista.Ovo nije u redu.
    Pravda za Hrnjaua!

3. Sviđa mi se ideja, ali slaba vajda izgleda. Ljudi su urgirali i ti kad si bio banovan, pa nikom ništa. Kadija te tuži, kadija ti sudi.

4. Ako je rekao samo da je princeza, onda potpisujem odma' :)

5. A da, i ja se upisujem. Treba li i broj lične karte da priložim? :)

6. evo moj matični 1504991213009 :D

7. Sviđa mi se ideja, ali slaba vajda izgleda. Ljudi su urgirali i ti kad si bio banovan, pa nikom ništa. Kadija te tuži, kadija ti sudi.

Znam,ali vazno je da se istakne stav u ovom opstem rasulu i nepravdi.

8. Ajde ljudi,barem na netu nije mnogo zajebano pokazati muda. :)

Ako na ispitu ne možeš da kažeš profesoru da jede kurac jer ćeš se pozdraviti sa bilo kojom diplomom,ne možeš šefu da kažeš ti se napase muda jer je bolje i tih 300 evra nego ništa,moderatorima nekakvog sajta možeš ako se ponašaju kao šupci.

PRAVDA ZA HRNJAUA! :)

9. Хрњау издржи, па их опет називај принцезама!

10. Princezicama.. To je prevagnulo, inače ga sigurno ne bi banovali ;).. Pravda za Hrnjaua!

11. Pravda za Dankana Fergusona! Jbg, jeste pogrešio, ali je lik za 10!

12. Hrnjau odbanovan.
    Ovom prilikom mu se izvinjavam što nisam odmah provalio njegovu ljubav prema Milisavu i ignorisao gnev koji je u njemu nastao povodom Milisavove medijske smrti.

Hvala na strpljenju i razumevanju.

ali, lock

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.