Prijava

Pročitah sad neke komentare na poster vezan za letovanje u komšiluku, pa pomislih da bacimo to na forum i podelimo svoje utiske i mišljenja.

Dakle, da li ići? Gde ići? Zašto ne ići?

bio sam do pre 3 dana, zadar i novalja (ostrvo pag). Ni jedan jedini incident niti problem, a imam niški naglasak pa je nemoguće ne-provaliti da nisam odatle. Čak se poneki i obraduju, pošto tamo samo talijani i stranci.

jedno 5x uljudnije i prijatnije od crne gore. ali je skupo još uvek za naš džep, pošto je namenjeno ipak evropskim turistima.

Video sam da si bio :)))

Ja idem svake godine, jest da nisam iz Srbije nego iz druge komšijske države, ali nikad nisam imala nikakvih problema, a ove godine sam primijetila mnogo BG registracija, i redovno čula ekavicu na plaži. Skuplje jeste, to stoji, ali šta sad...

nisam bila ali verujem da nije ništa skuplja od crne gore

Nisam bila u CG godinama, tako da ne mogu da uporedim. Poredim samo sa "domaćim" cijenama, ali kontam da na moru i moraš da se potrošiš, jbg.

Svake godine od 2002. idem u Rijeku. Nikad nisam imao problema, a imam i rodbinu tamo.

jesu uljudni kad treba da im ostavis pare...
Ne idem tamo samo zbog rivalstva dveju drzava... jeste da ja sam svojim dolaskom necu mnogo pomoci razvoju njihovog turizma, ali ako bide jos ljudi razmisljalo kao ja, onda ima neke svrhe...
Naravno postoje tu visi razlozi i svaki je politicke prirode... a da se plasim- ne plasim se..

nisam bila ali verujem da nije ništa skuplja od crne gore

И ја исто мислим. ЦГ је прескупа.
Дајте неке примере цена у Хрватској, и ја бих волео да одем.

u Rijeci od 10-20 eura ležaj...mada ovo je informacija iz druge ruke...mom drugu tamo živi sestra, on je bio kod nje...kaže da piče narodnjaci na sve strane a da su cene otprilike kao u Bg...piće, hrana i to...

u Rijeci od 10-20 eura ležaj...

Лежај где? Кућа? Вила? Хотел?

Ја сам ове године плаћао 27 евра у ЦГ полупансион у вили. И било је на нивоу. Али, опет, има и много јефтиније, а и скупље.

Прошле године друг се вратио без пар зуба. Други друг се провео као никад у животу. Оба су скроз ок и нису конфликтни, нису се тукли годинама. Биће да је како налетиш. Мада лично не бих ишао. Био сам зимус у Сарајеву, и нисам се пријатно осећао.

Био сам зимус у Сарајеву, и нисам се пријатно осећао.

Што? Ја се пре неки дан вратих из Сарајева. Исти осећај као да сам у Београду.

Био са буразером Стално је било причај тише, није ти ово БГ. Где год да сам ушао, чим би ми чули глас буљили би у мене (укапирао сам како је црнцима у БГ). Било је и пар добацивања, све за једно поподне. Стварно непријатно.

Што? Ја се пре неки дан вратих из Сарајева. Исти осећај као да сам у Београду.

Јеботе, и ја се пре неки дан вратих. Да се нисмо видели? Такође, град је тотално кул, да се тако изразим.

Мени су од целог Сарајева кул биле само две конобарице.

Džimi u kući..u vili apartmani od 50 eura...a hotel pojma nemam...

Ja bih išao u Dalmaciju, ali mi iskreno ne bi bilo svejedno da zaista odem.

Makar i van sezone, otišao bih u Rovinj, ili Pulu. Onda Makarska mi je oduvek bila zanimljiva, i volio sam da odlazim tamo.

ja sam išla na kosovo i bila tamo jedina srpkinja i niko me nije dir'o a vi se plašite da odete u hrvatsku :P