Znaš da sam za, čak i ako je samo neka polu-golotinja u pitanju :)
Ja ću da cimam Lakija da mi pomogne. Laki je opasan i ide u teretanu!
Laki me se plaši jer sam starija od njega!
E, jebiga.
Nije onda problem da padneš niz stepenice? Mrzi me da te bijem danas, pokvariću lak na noktima!
Moraću da pomognem Lakiju, treba mu samo malo samopouzdanja. On ide u teretanu!
Šta, baviš se i psihologijom? Pa sad će mi biti dvostruko zadovoljstvo da te prebijem kao mečku..ovaj mačku! :)
Hahaha :)
Kupiću Lakiju Red Bull :))
Ma povešću i neku ultra žensku, pa će Laki odleteti za njom. A onda ću ti dati 5 minuta da popušiš poslednju cigaretu i obaviš molitveni ritual religijske grupe kojoj pripadaš. :)
Laki ima puno riba i ne treba mu ta tvoja! On bre ide u teretanu :)
Kakve su to ponude po refrenima? :) Ja se ovde oštrim da te bijem, a ti tako...stani u red, šta da ti kažem. :)
hahaha, ma ja zbog onog "prebiću te" :))
Al' sam obrisao kad sam poslušao pesmu i podsetio se teksta :)
(lažem, samo sam hteo da te šarmiram malo jer sam se usrao :))
S razlogom si se usrao, tek ću za to brisanje i menjanje postova da te bijem. Za 15 min kod Fontane!
Spremi se, sad si gotova!!
Ja bih tukao onog čupavog ispred moje garaže, da mi bude neka štangla pri ruci.
Hoćeš da te bijem levom ili desnom rukom? Da znam na koju da stavim narukvicu za večeras, ne bih da je umažem krvlju.
Aj dolazim tamo za pola sata, da vas prebijem oboje.
Znači pomeramo fajt za 20:15? Nemoj da vas nema, polupaću obe trafike, nećete posle imati gde da kupujete karte za prevoz!
E, aj da lemamo električara? :)
Paz da nećeš, ima da se smeješ gambiju sa bandere.
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Znaš da sam za, čak i ako je samo neka polu-golotinja u pitanju :)
Ja ću da cimam Lakija da mi pomogne. Laki je opasan i ide u teretanu!
Laki me se plaši jer sam starija od njega!
E, jebiga.
Nije onda problem da padneš niz stepenice? Mrzi me da te bijem danas, pokvariću lak na noktima!
Moraću da pomognem Lakiju, treba mu samo malo samopouzdanja. On ide u teretanu!
Šta, baviš se i psihologijom? Pa sad će mi biti dvostruko zadovoljstvo da te prebijem kao mečku..ovaj mačku! :)
Hahaha :)
Kupiću Lakiju Red Bull :))
Ma povešću i neku ultra žensku, pa će Laki odleteti za njom. A onda ću ti dati 5 minuta da popušiš poslednju cigaretu i obaviš molitveni ritual religijske grupe kojoj pripadaš. :)
Laki ima puno riba i ne treba mu ta tvoja! On bre ide u teretanu :)
Kakve su to ponude po refrenima? :) Ja se ovde oštrim da te bijem, a ti tako...stani u red, šta da ti kažem. :)
hahaha, ma ja zbog onog "prebiću te" :))
Al' sam obrisao kad sam poslušao pesmu i podsetio se teksta :)
(lažem, samo sam hteo da te šarmiram malo jer sam se usrao :))
S razlogom si se usrao, tek ću za to brisanje i menjanje postova da te bijem. Za 15 min kod Fontane!
Spremi se, sad si gotova!!
Ja bih tukao onog čupavog ispred moje garaže, da mi bude neka štangla pri ruci.
Hoćeš da te bijem levom ili desnom rukom? Da znam na koju da stavim narukvicu za večeras, ne bih da je umažem krvlju.
Aj dolazim tamo za pola sata, da vas prebijem oboje.
Znači pomeramo fajt za 20:15? Nemoj da vas nema, polupaću obe trafike, nećete posle imati gde da kupujete karte za prevoz!
E, aj da lemamo električara? :)
Paz da nećeš, ima da se smeješ gambiju sa bandere.