Mesta prebijališta Vukajlijaša

1. Potrudi se da dogovoriš neki maskenbal posle toga, gre'ota da propadne idealna maska mumije koju ćeš dobiti u hitnoj pošto te propustim kroz šake!

2. Mogu li da snimam?

3. E, da otvorimo temu "Mesta previjališta Vukajlijaša"? :)

Da unapred sredimo sanitet, da ne bude posle žurbe i stani-pani :)

4. Pa ako se Gambi slaže da bude dokumentovano njegovo stradanje, slobodno.

edit: Znala sam da si se upikio od straha, pa već misliš gde će da te leče! :)

5. Moćeš Theona, ali biće me sramota da ljudi gledaju koliko sam nemilosrdan prema jednoj devojci.

6. A, staklenko, hoćeš da ga pošalješ u komu na 10 dana, ili samo potres mozga, ili višestruke plastične operacije?

7. Vidiš, nisam razmišljala na tu temu. Kontala sam da mu upriličimo neke zavoje i gips, pa da posle možemo da mu se potpišemo na slomljenu nogu! To je jako kul...

8. Theona, dodji i ti, pa ću i tebe da prebijem!

9. Naručujem komu na 2 meseca. Taman se lepo odmorim od svega.....

10. Theona, bolje naruči od nekog drugog, Gambi će ta dva meseca biti na Urgentnom...

11. Гамби удри их, ја ћу да снимам па ћу да продајем то на нету первертима, делимо кинту!

12. Staklena udri onda ti! Ali nemoj baš da budem braindead 2 meseca...

13. Samo da anesteziram Gambija i Uroša. Jebiga, ne mogu preko reda, ne bi bilo fer.

14. Uroše dogovoreno! Sa zadovoljstvom. :)

Al' facu da mi zamutiš, da me ne gledaju kao monstruma po ulici.

15. Ajd taman prvog septembra.. A imam neku bolesTnu želju da vidim kako je u komi...

16. Mi na našoj strani imamo i Lakija, sećaš se?! Samo ga još nisam pit'o, al' 'oće on, ide bre u teretanu.

17. Laki me se plaši, tako da ste izgubili još u startu.

18. E taman. Samo da znate, ja ne mogu da umrem, pošto šta mi se sve dešavalo, trebalo je da umrem 2-3 puta.

19. Гамби опуштено, то ће ови на западу да купују и арапи, има људи да експлодирају кад виде Срчу.

20. Super Theona, samim tim više zabave za mene.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.