Обрадујмо децу Вукајлије

1. Лавабо у школском ВЦ-у

Место где можемо опрати дупе после вршења велике нужде, јер нисмо понели гуз-папир, марамице нам разграбио слинави друг, прешли смо средину свеске, а нећемо да користимо кљигу јер знамо да је оловна боја штетна по наш чмар.

2. минус! фали дегутантни пример ЉОЉ

3. Важи.
    Кад је бал,нек се и принцеза јебе. :)

4. Vidi ga ovaj Zamlata, šta mi kradeš fore?

5. Ћу бришем ако мислиш да је плагијат. ЉОЉ

6. ПЛАГИЈАТ!

7. Кад бришемо? Мене ове моје већ смориле...

8. Е нећу! Кад могу остали да плагирају могу и ја. Пријавите код модова за брисање ако вам се не свиђе. Ахаххахаха

9. ТО! Млатонииииии аахахахахаа

10. Sad ću da se žalim Džimiju!Buaaaaaa!

Ma nemam pojma sutra valjda.

11. Бришемо кад нам досаде.
    А онда линкујемо вамо,јел да?

12. Па, да... али мени моје досадиле већ :(. Али ако хоћете истовремено, онда ае да се договоримо.

13. Ја сам управо обрисао, не знам да ли ћу сутра бити на сајту.

http://vukajlija.com/nista-nisam-ucio-dobicu-keca/201137

14. Ево, да направимо један пресек гласова... Након 17 минута дефиниција "Оћете од напред или од позади" бележи скор 25:2 уз 4 омиљена. У наредним часовима очекује се знатан прилив гласова јер је дотична дефиниција направила пробој на трећу страну најомиљенијих данас. Аутор дефиниције поводом тога изјављује: Боже, шта је са овим људима?

15. Pa prsli su kao i ti njiiiiiiiii!

16. Аутор који је већ пола сата на 3. страни изјављује исто и баца један фејсполм на све који не скапираше фору...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.