U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Лавабо у школском ВЦ-у
Место где можемо опрати дупе после вршења велике нужде, јер нисмо понели гуз-папир, марамице нам разграбио слинави друг, прешли смо средину свеске, а нећемо да користимо кљигу јер знамо да је оловна боја штетна по наш чмар.
минус! фали дегутантни пример ЉОЉ
Важи.
Кад је бал,нек се и принцеза јебе. :)
Vidi ga ovaj Zamlata, šta mi kradeš fore?
Ћу бришем ако мислиш да је плагијат. ЉОЉ
ПЛАГИЈАТ!
Hahaha briši!
Кад бришемо? Мене ове моје већ смориле...
Е нећу! Кад могу остали да плагирају могу и ја. Пријавите код модова за брисање ако вам се не свиђе. Ахаххахаха
ТО! Млатонииииии аахахахахаа
Sad ću da se žalim Džimiju!Buaaaaaa!
Ma nemam pojma sutra valjda.
Бришемо кад нам досаде.
А онда линкујемо вамо,јел да?
Па, да... али мени моје досадиле већ :(. Али ако хоћете истовремено, онда ае да се договоримо.
Ја сам управо обрисао, не знам да ли ћу сутра бити на сајту.
http://vukajlija.com/nista-nisam-ucio-dobicu-keca/201137
Ево, да направимо један пресек гласова... Након 17 минута дефиниција "Оћете од напред или од позади" бележи скор 25:2 уз 4 омиљена. У наредним часовима очекује се знатан прилив гласова јер је дотична дефиниција направила пробој на трећу страну најомиљенијих данас. Аутор дефиниције поводом тога изјављује: Боже, шта је са овим људима?
Pa prsli su kao i ti njiiiiiiiii!
Аутор који је већ пола сата на 3. страни изјављује исто и баца један фејсполм на све који не скапираше фору...
Šta?
Њи
A to.