ti si bar obavesten o zenama ovde neo,ja ni ne znam koga smem da prisvojim...al posto sam sad procitala komentare od poslednjih 5 dana...vidim 'de cu da zavrsim xD
Ajde ja:D
Ko hoće mene?
Imam lakovanu jaknu i lakovane bele cipelice, koje ponekad zamenim i zelenim Air Max patikama. Imam istančan muzički ukus, što se da zaključiti iz toga što slušam sve osim metalike. Šatiran sam, sa leve strane plavo, a sa desne žuto. Imam i one opasne crte na levoj obrvi i iznad desnog zulufa. Hodam kao da sam ranjen. Jednom rečju - mnogo sam veliki šmeker.
sto rece Tulumbac ja sam SHMEKER, ja mislim da je odziv mali zato sto sam najmladji ovde skoro pa da ne bude da su ovde ribe pedofilke pa vataju 14-ogodisnjake:))), ali neka imam ja nade, javice se neka!!!
dakleM od 93...cek,cek, ovo je ipak virtuelno muvanje pa moze od 92-og pa na gore!!!!... slusam... ponude,k'o u crnom gruji- neka pristupi ponudjivac broj 1
inace @BELLI-nisam za polemisanje sa tobom, ako imas nesto da kazes obrati mi se na PVT
@JELENA TIHI UBICA-na tebe sam navikao!!! a to to radis nekako prefinjeno :))
pa mozes christine, cak sta vise valjalo bi, 'de da mi zapadne neki baksuz, ja i ti se ovako i znamo i to (mislim preko neta)...:)))
tako da je moj i Kristinin slucaj zakljucen, ako se slaze christine:)))))
Pa prijatelju daj da raspišemo konkurs za snajku, a ne to se sada zove kasting :D
Ma samo nek' dođe snajka, pa ako 'oće neka bude i kastingovana! :-)))
What about me?! :(
Ti si bre mlad i lep, šta će ti kasting...daj da navatamo nešto za mene, na prevaru! :-)
ti si bar obavesten o zenama ovde neo,ja ni ne znam koga smem da prisvojim...al posto sam sad procitala komentare od poslednjih 5 dana...vidim 'de cu da zavrsim xD
Dobro, mlad sam... :))) Ja sam za DLZinu ideju - konkurs!
Mislim da ceo mod-tim nece stici da obradi sve zahteve. :)
Ja sam sam kao panj...i još gastarbajter! 'De ćeš lepše od toga? Mogu i glup da se pravim, jedno vreme, pa da ugođaj bude kompletan! :-)
E i da naucis sve ove nove narodnjake, ono, da te podseca na rodnu grudu. I da okacis kajlu oko vrata...
Ma k'o bombona! :)
"Hašim Kučuk-Hoki, Platinum edition"! :-)
Taj rad. :)
E sad da vidimo, potencijalne udavace! Konkurs otvoren. Predmet - kurd!
Sedam sati je prošlo bez prijava. Ja očekivao sad će sve da skoče. :)
Pa imam ja PVT, znaš? :-)
'Ajde sad neko drugi na konkurs, ja sam zaista zadovoljan ishodom ovog konkursa za mene! :-)
pa vule je rekao da želi da mu nabacimo neku, ali koliko vidim niko mu nije otvorio konkurs, te evo ja ću.
Dakle,
Vukašin, ide u osnovnu školu, igra travian, skroz cool i gotivan lik.. i tako to... :))))
Voulez-vous, ti dodaj još nešto ;)
Ajde ja:D
Ko hoće mene?
Imam lakovanu jaknu i lakovane bele cipelice, koje ponekad zamenim i zelenim Air Max patikama. Imam istančan muzički ukus, što se da zaključiti iz toga što slušam sve osim metalike. Šatiran sam, sa leve strane plavo, a sa desne žuto. Imam i one opasne crte na levoj obrvi i iznad desnog zulufa. Hodam kao da sam ranjen. Jednom rečju - mnogo sam veliki šmeker.
Ej nemojte da okacim neku svoju sliku! Zabagovace nam sajt od silnih prijava... :))
sto rece Tulumbac ja sam SHMEKER, ja mislim da je odziv mali zato sto sam najmladji ovde skoro pa da ne bude da su ovde ribe pedofilke pa vataju 14-ogodisnjake:))), ali neka imam ja nade, javice se neka!!!
dakleM od 93...cek,cek, ovo je ipak virtuelno muvanje pa moze od 92-og pa na gore!!!!... slusam... ponude,k'o u crnom gruji- neka pristupi ponudjivac broj 1
inace @BELLI-nisam za polemisanje sa tobom, ako imas nesto da kazes obrati mi se na PVT
@JELENA TIHI UBICA-na tebe sam navikao!!! a to to radis nekako prefinjeno :))
dakle mogu i ja? xD
Samouveren, lep, zgodan, obdaren, pametan, prodornog pogleda, gastarbajter, romantičan. Traži devojku slobodnih shvatanja.
PEDERI STOP. CIMANJE STOP.
:)
pa mozes christine, cak sta vise valjalo bi, 'de da mi zapadne neki baksuz, ja i ti se ovako i znamo i to (mislim preko neta)...:)))
tako da je moj i Kristinin slucaj zakljucen, ako se slaze christine:)))))
naravno Voulez-vous :)