Ko će koga?

1. Pa prijatelju daj da raspišemo konkurs za snajku, a ne to se sada zove kasting :D

2. Ma samo nek' dođe snajka, pa ako 'oće neka bude i kastingovana! :-)))

3. Ti si bre mlad i lep, šta će ti kasting...daj da navatamo nešto za mene, na prevaru! :-)

4. ti si bar obavesten o zenama ovde neo,ja ni ne znam koga smem da prisvojim...al posto sam sad procitala komentare od poslednjih 5 dana...vidim 'de cu da zavrsim xD

5. Dobro, mlad sam... :))) Ja sam za DLZinu ideju - konkurs!
    Mislim da ceo mod-tim nece stici da obradi sve zahteve. :)

6. Ja sam sam kao panj...i još gastarbajter! 'De ćeš lepše od toga? Mogu i glup da se pravim, jedno vreme, pa da ugođaj bude kompletan! :-)

7. E i da naucis sve ove nove narodnjake, ono, da te podseca na rodnu grudu. I da okacis kajlu oko vrata...
    Ma k'o bombona! :)

8. "Hašim Kučuk-Hoki, Platinum edition"! :-)

9. Taj rad. :)

E sad da vidimo, potencijalne udavace! Konkurs otvoren. Predmet - kurd!

10. Sedam sati je prošlo bez prijava. Ja očekivao sad će sve da skoče. :)

11. Pa imam ja PVT, znaš? :-)
    'Ajde sad neko drugi na konkurs, ja sam zaista zadovoljan ishodom ovog konkursa za mene! :-)

12. pa vule je rekao da želi da mu nabacimo neku, ali koliko vidim niko mu nije otvorio konkurs, te evo ja ću.

Dakle,
    Vukašin, ide u osnovnu školu, igra travian, skroz cool i gotivan lik.. i tako to... :))))

Voulez-vous, ti dodaj još nešto ;)

13. Ajde ja:D
    Ko hoće mene?
    Imam lakovanu jaknu i lakovane bele cipelice, koje ponekad zamenim i zelenim Air Max patikama. Imam istančan muzički ukus, što se da zaključiti iz toga što slušam sve osim metalike. Šatiran sam, sa leve strane plavo, a sa desne žuto. Imam i one opasne crte na levoj obrvi i iznad desnog zulufa. Hodam kao da sam ranjen. Jednom rečju - mnogo sam veliki šmeker.

14. Ej nemojte da okacim neku svoju sliku! Zabagovace nam sajt od silnih prijava... :))

15. sto rece Tulumbac ja sam SHMEKER, ja mislim da je odziv mali zato sto sam najmladji ovde skoro pa da ne bude da su ovde ribe pedofilke pa vataju 14-ogodisnjake:))), ali neka imam ja nade, javice se neka!!!
    dakleM od 93...cek,cek, ovo je ipak virtuelno muvanje pa moze od 92-og pa na gore!!!!... slusam... ponude,k'o u crnom gruji- neka pristupi ponudjivac broj 1

inace @BELLI-nisam za polemisanje sa tobom, ako imas nesto da kazes obrati mi se na PVT
    @JELENA TIHI UBICA-na tebe sam navikao!!! a to to radis nekako prefinjeno :))

16. dakle mogu i ja? xD

17. Samouveren, lep, zgodan, obdaren, pametan, prodornog pogleda, gastarbajter, romantičan. Traži devojku slobodnih shvatanja.
    PEDERI STOP. CIMANJE STOP.
    :)

18. pa mozes christine, cak sta vise valjalo bi, 'de da mi zapadne neki baksuz, ja i ti se ovako i znamo i to (mislim preko neta)...:)))
    tako da je moj i Kristinin slucaj zakljucen, ako se slaze christine:)))))

19. naravno Voulez-vous :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.