U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Shana
pre 3 dana
Mene sparujte sa svima osim sa tipovima sa ove liste:
Џими
Nemanja_Proud to be -NIKAKO!!!NI U SALI!!!
thunder_templar
Mlatinjalo-NI SLUCAJNO!!!
sevast-Jer svaka devojka je njegova devojka,a sevast i ja imamo precutni dogovor da ja JEDINA necu biti njegova devojka :D
Uuuuuu znaci nisam te dovoljno iznervirao..... :)
@sonoftomorow
Bas lici na binarni kod!:D
@L@ki
Nisi :)
Shana je htela reci da licim na ovog http://img233.imageshack.us/img233/7752/cigan3vadp4.jpg
Nema pravda od vas belci za nas cigane
Хоћемо, него се правимо хладни да те излудимо.
Ovaj Cigan je pravi cigan.
A jeli, je l' ovo još uvek aktivno? Mislim hteo bih nešto i za sebe. :)))
Samo pokaži prstom.
Hmmmm... http://vukajlija.com/recnik/autori/14414 :)
Janu hoces? Bice tu povuci, a bogami i potegni.
isuse..
Kakva je zaboga ova tema?
Sta se ovde radi, ukoliko je neko orgijanje zaboravte. Ne moz. Ja sam stidljiva zemska. Smerna cedna i postena. Nista od toga Daishi gledacemo se iz daleka.
Sa mnom se ne bludnici zaboga!
molim gos'n mindža da se javi na ovu temu:)
DAiSHi, evo doveo sam ti je, ko sto sam i obecao. :) :)
Sad vi... tu, ovaj... Vidite sta cete... :)
... Tj. vidi sta ces :) Samo pazi, jezik joj je kao sablja u kraljevica marka, a znas i sam da je marko i golim rukama turke na gomilu bacao.
TDJ traži mindžu... cccc... zastranila skroz :)))
pridržinjo, ne izvlači (ga) iz konteksta:)))
Lepo sam se izjasnila..gnusam se ovog orgijanja ovde. Uvek najebem...a vidim da se zeka ming i pridrzinjo spremaju za haos. :)
Da bolje krenite sa orgijama ja se gubim odavde :)
plavi jezik mi nije kao sablja ti si jedan bezobraznik. tacka.
daishi dragi zao mi je..izgleda da nisam ipak za tebe i ovu temu... :):):)
Dzabe je sto plavi misli da me je doveo :)
ja sam pozvala mindža da te demantuje!!!!!
i ti jano ne diraj plavog jer ja počinjem da gajim simpatije prema njemu:P
Zekana sto se mene tice i kukuruz mozes da gajis nije problem diram kog ja ocu. I ti ne mozes nista da mi zabranis..I kako mozes da gajis simpatije breeee sram te bilo!!! Simpatises ga sigurno zato sto mene kida po forumu!!! znam tico.
Sad ga i ti diras garant jer verovatno prezire da ga neko zove plavi. :)))
hehehe, ti možeš da ga zoveš i zlatni, džaba ti, jer čim ti čuje glas dobija ospice:)))
a što se tiče onog kukuruza, hmm, mislim da još nisi zaslužila da od zeca dobiješ klip:))
Nisam toliko ocajna klip da trazim.
Jeste obicno dobijaju ospice ljudi od mog glasa... Imam pusacki glas i bole me brige, jos kad na tu muku dodas polipe na grlu i stalno dranje, svi dobrijaju ospice.. :):)
Ja cu ga zovem kad budem tela da se kloniram a ti ga zovi kad budes tela da se simpatises :))))