Reklama

1. e ovako,da ne bi spamovali po chetu sa reklamiranjem svojih novih definicija ili nekih koje vam se svidjaju(a da su vase)a mislite da nisu u dovoljnoj meri ocenjeni...slobodno reklamirajte i ocenjujte tudje,videcete bicete popularniji:)))
    reklamirajte svoju definiciju jos danas:)))
    aj ja cu prvi http://vukajlija.com/Relativno%20mlada%20%C5%BEena?order=time#definition_46782

2. dobra ideja

3. pa fala bogu da je dobra,ja samo takve i imam:)))nego turi neku

4. Dormeo Vazdušni Jastuci
    Samo ja cet ne spemujem zbog popularnosti vec da cujem sta ljudi misle o tome a ponekada se ljudi posle zezaju na tu temu.

5. Ja reklamiram sve svoje definicije,a vi izaberite koju hocete da ocenite!:D
    Mozete i vise od jedne!

6. Ovo može da bude i kontraproduktivno. :D

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.