Autori koji otvaraju glupe teme: drustveni paraziti ili samo stereotip

1. А је л' могу ја мало да спамујем?

2. Sto pitas kad to vec cinis? :D

3. E dz...ja sam nindza i ponosan sam na to!

4. Cega se pametan stidi, time se lud ponosi.

5. Ma ti si samo ljubomoran! :D

6. Dzeriko, ne srdi se na Kanamea. Namerno smo ga trenirali lose, iz ciste zajebancije. Sta reci kad mu je omiljena tehnika "Okom u pesnicu". ;)

7. Ne seri Otaku. Ja znam tajnu drevne zaboravljene tehnike, Okom pojesti martinu!

8. Tajnim kanalima nabavio sam snimak Kanameove inicijacije
    http://www.youtube.com/watch?v=gURoO3U4rR8

9. Nemoj da zajebavas ljude, to je sa moje male mature. ;)

10. Ne seri Otaku. Ja znam tajnu drevne zaboravljene tehnike, Okom pojesti martinu!

Seti se ko te je naucio tom tehnikom! Seti se gde ti je mesto Kaname-Gohai!

11. Ucitelju ja sam izneveren! Kako su musketari devojcice dosli do ovog snimka?! Kako?! Imamo krticu na visokom polozaju :prekorno gleda u Sen-seja:

12. Ripli odustao od spama kad je video kako profesionalci to rade. :D

13. Mogu li ja da znam šta koji moj spemujete ovde?

14. Kako se usudjujes da me gledas tako mrko! 100 sklekova na podocnjacima! BEZ UPOTREBE NOGU!

15. Cha....pederu! :radi 102 skleka na trepavicama:

Pekky, sta da se radi....moramo malo da se iskuliramo. :D

16. NE RAZGOVARAJ SA NEUPUCENIMA! JOS 200 ZBOG HOMOSEKSUALNE OPASKE! JOS JEDAN TAKAV ISPAD I IMA DA TE KASTRIRAM NUNCAKAMA KAO POSLOVICNOG VEPRA!

17. :mrmlja dok radi jos 200 trepsklekova:

18. Hm, svidja mi se ova disciplina kod nindzi. Da imate jos 412 vestina kojim raspolazu musketari, mozda bismo mogli i da merdzujemo discipline... Javite se kad pridjete blizu.

19. Chicks dig ninjas more than they to musketeers... Think about it ;)

20. That is not how it really looks in practice :P

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.