Prijava

Ја се изистински бојим људи који имају потребу да прегледају јутјуб клипове и да каче квази моралне антирасистичке коментаре попут:

Zašto se svi tako nacionalistički nastrojeni ?! Ja sam iz Hrvatske,volim pjesmu i slušam je ,ali ne ulazim u temu rata ,Yuge itd... :)

или

NAJVIŠE VOLIM ONE KOJI ZA VREME RATA NISU BILI NI ROĐENI, ALI SVE ZNAJU O RATU, I KAKVI SU SRBI, KAKVI SU HRVATI, CRNOGORCI... MA ISKULIRAJTE VIŠE SA TIM SRANJIMA!!! Niko nije birao da li će da se rodi kao Srbin, Hrvat, Bosanac ili Crnogorac, i ne znam šta žele da postignu vaši roditelji što vam pune mozgove tim sranjima i uče vas mržnji.

Бојим се и голубова.

Бојим се и голубова.

a,jes vala kad stanu da te špijuniraju sa simsa,pa se zabulje samo jednim okom,pomno.to nije slučajno,ne,oni tačno znaju kaj rade.

a,jes vala kad stanu da te špijuniraju sa simsa,pa se zabulje samo jednim okom,pomno.to nije slučajno,ne,oni tačno znaju kaj rade.

+111111111111111111111111111111100

А има још неколико ствари, тајанствени су јебено, никад у животу нисам видио малог голуба, тек излежено пиленце, бебу, јелте.А има их крупних, видио сам једног голуба већег од мачке јеботе, како само језиво изгледа , гледа те право у очи оним његовим црним,дубоким,влажним очима.. Јебешимматер !

ne bojim se golubova, jednostavno ih mrzim.

jebene visine
al ne oduvek
kad sam bio klinac,boleo me kurac,prelazio sam preko tanke daske ispod koje se nalazi zardjali metal na visini od celog sprata i kusur i sve to,bas se nisam plasio ni malo,al onda kad sam imao 12,13 godina stojim na vrhu napustene zgrade,na samu ivicu sam stao i blejim,visina 6 spratova a ispod blokovi i zardjali metal,da sam pao bio bi corba i ortak debil dodje mi sa ledja i iscima me kao da me gurne...na trenutak sam video sebe kako blejim ofarban na blokovima ispod i to me istraumiralo do kraja zivota lolo...
od tad vise nikad ne stajem na neku visinu veliku osim ako nema neka ograda ili nesto...a i te ograde su mi zajebane,jer ima mogucnosti da se prevrnem preko njih,al dobro,morao bi biti teski mr bin da poginem na taj nacin...
isto toliko ne volim druge ljude videti kako stoje na velikoj visini...jednom keva kad je namestala zavesu kod otvorenog prozora,popela se na stolicu,ja usao i prodrao se NE,NE,SIDJI,keva gleda koji mi je kurac lolo...ili ortak na kalishu kad me cimo namerno...stao na kosi onaj zid,onao u polozaju ko da surfuje,da je pao opusteno bi bio mleveno meso...i smeje mi se,a ja se usro,bukvalno ga molim da sidje lolo...