Uros cesto ide na koncerte za koje nema kartu, nadajuci se da ce uci na foru "Je l' znate vi ko sam ja?!" Uspelo mu je 0 (slovima, NULA) puta. Jednom je dobio batine od obezbedjenja... Setio se jedan od njih da mu uros duguje 500e.
Хахахах знаш ли да сам се ја инфилтрирао у Арену током Рамштајна и узео шлем и маркер као да радим у обезбеђењу, међутим крене неки лик да пита сваког за име и да тражи на списку и избаце ме!
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Cakana ne pere noge, nego samo namaže afteršejvom između prstiju.
Цакана носи жуте бркове. Свакодневно.
Za Urosa je portikla poslednji modni krik.
Цакана носи бркове од јогурта.
Uros jogurt jede sa viljuskom.
Цакана једе Грандисимо прстима.
Uros obozava sumsko voce.
Цакана је на слици у личној карти мусава од сладоледа.
Uroš čisti karburator na sred ulice. Koristi "štapiće za uši" i klikere.
Мајав игра одбојку на песку, али без песка.
Uroš uči vrapca da govori.
Мајав игра своју верзију куглања, поређа кугле и гађа их.
Uroš je jednom iskoristio odsustvo mačke da bi pojeo miša sa tavana.
StrahinjaKg voli kajganu na sh način.
Мајав прави кокице од каменчића.
Majav pravi kule od pomfrita.
Цакана се угледа на Круелу из "Далматинаца".
Uros cesto ide na koncerte za koje nema kartu, nadajuci se da ce uci na foru "Je l' znate vi ko sam ja?!" Uspelo mu je 0 (slovima, NULA) puta. Jednom je dobio batine od obezbedjenja... Setio se jedan od njih da mu uros duguje 500e.
Remorker laže kratko, ali jebitačno.
Хахахах знаш ли да сам се ја инфилтрирао у Арену током Рамштајна и узео шлем и маркер као да радим у обезбеђењу, међутим крене неки лик да пита сваког за име и да тражи на списку и избаце ме!
Реморкер ће кад остари да постане баба.