Hoćete li se pojaviti na Prajdu?

1. @ Filantropofob

Super care, imam par pitanja za tebe. ( kasnije )

@ ostatak raje na forumu, nastavak na temu.

Ali kod nas muska poulacija geya je vecinski napravljena, ( Nasilno da kazem prisiljeno pa tek onda je gey. )

Sto se tice usvajanja dece, ne znam sta da kazem na to. Uvek se plasim one crne misli pedo + nesto po okriljem dobrote. ( Sry batice al tako je )

Prvo psiholozi da kazu na temu gey orejentacije pa tek onda moze dalje da se prica oko ostalog.

2. Знам да ће мој пост вероватно бити игнорисан од стране већине јер волите да џабукате на ову тему али јбт, који је вама курац?

Какви педери, каква пизда материна? Држава нам у говнима, народ нема за 'леба, а 11 од 12 месеци у години се прича о јебеној "Геј Паради"? Еј, бре, па јесмо ми нормалан народ? Таман сам мислио да се престало са тим срањима кад оно опет...

Ма нек' организују то већ једном, нек' прође све у реду или нека их покољу, пуца ми курац, само да више престане да се прича о томе. Јебе ми се за хомофомију, дискриминацију, геј бракове, онанисање на козе, јебање мртвака... јебе ми се! Дајте нормалне теме, а не да га брушимо о неким дебилностима које се понављају из године у годину...

Овим се и ионако само скреће пажње са много битнијих политичких и друшвених тема. Јбг, народ је глуп, даш му мало скандала, заборави све остало. Зато смо ту где јесмо.

П.С.(не, ово не значи "пушим сласно") Закључајте јебену тему.

3. Smahaine i ti imaš pivo za ovaj post.

4. @Самхаин

Taj rad.

5. Ja bih samo hteo da mi unuče (sutradan) ima moju krv.

6. Korle, postoje neke statistike koje kažu da svako treće dete nije od onoga od kog se misli da jeste. Imaš 55% šanse da unuče ima tvoju krv. :)

7. svaka čast samahine...
    samo što će oni poslije parade odma' sutradan početi pričati o novoj, ako sve bude uredr, ili pak o tome kako su ih pobili, ako dođe do marisane...

8. Какви педери, каква пизда материна? Држава нам у говнима, народ нема за 'леба, а 11 од 12 месеци у години се прича о јебеној "Геј Паради"?

ЗАправо, врло мало се прича о геј паради. Ево, ја ништа нисам чуо јако пуно времена. А о паради сам сазнао преко Вуке.

Мени се више смучило што причају о јебеном Косову. И то не 11/12 месеци, већ 12/12 месеци 24/7.

Постао сам алергичан на реч Косово колико су је депласирали. :))

9. Bleki, izuzimajući tezu na koju ciljaš :)

10. ЗАправо, врло мало се прича о геј паради. Ево, ја ништа нисам чуо јако пуно времена. А о паради сам сазнао преко Вуке.

И ја исто. Изгледа да имамо јак геј лоби на сајту...

11. Изгледа. :))

12. Lepo je to što mladi 'oće da se druže... I mislim da se nikome ne sme zabraniti da se skuplja, paradira, protestuje...
    Ono sa čim nisam rad da se složim, a činjenca je, da je organizatorima uvek više stalo do promocije, nego do samih ideja skupa.

Tužno je što neko, opet na nečijoj muci zarađuje neke pare, poene, reputaciju!

13. Да идем негде да ми се неко хвали што јебе исти пол? Не хвале си ни хетеро по парадам шта јебу већ у кафани. Да се иде у кафану па ајд, вако нећу јер немам хаубицу при руци.

14. Ево га овај...

15. Neću se pojaviti, zato što nikada neću pružiti podršku homoseksualcima u njihovoj borbi za svoja prava.

16. Okey meni nije jasne neke stvari, ako gey ljudi traze prava i kazu da je seksualna orjentacija to sto vole isti pol.

Kako onda imaju potrebu da imaju decu ? Ako vole isti pol kako onda kazu partneru e ok aj da pravimo decu ? jedan muski gey par nadje drugi zenski gey par? pa ono sta?

17. e mene samo zanima i ovo pitanje ne postavljam kao provokaciju.
    vec me zanima za koja prava se bore gejevi na tom prajdu?
    radujem se odgovoru!

18. Jano, oni se bore za povlastice u odnosu na nas heteroseksualce zato što su osobe sa posebnim potrebama. Što se mene tiče, od mene neće dobiti ni ono što najviše vole na svetu, a svi vrlo dobro znamo šta je to.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.