* Prijavite autore koji vređaju i spemuju * [PROČITAJTE PRVI POST PRE POSTOVANJA NA TEMI]

1. Срам вас било, пичка вам материна некултурна !
    Шта вас боли курац у чему се он вози, јел ви у Бога верујете или у аудија ?
    Није он њега купио него му га је држава дала, најбоље да иде пешке или у југу...

ЈЕБО ВАС ТИТО УСТАША !

Znači ovo može da prođe? Ok onda, čisto da znam.

2. hajlajteru treba da se stidis,dezurna drukaro

3. Deluje kao fin dečko, vernik. Previše psuje, ali nije on zato kriv nego sivilo u društvu i kulturno beznadje podložno nacionalistički trendovima i neodgovarajućem obrazovanju individue kojoj se ne posvećuje dovoljno pažnje u samom razvitku.
    Hajlajteru drukaro!

4. hajde ne zajebavajte čoveka, imate vi još duplih...

5. banuj govna Brus. banuj duple miš ti se pozlatio.

6. da,bruce,ko svako na sajtu
    paninaro,idi jebi nesto posle 37 godina,nesto sto nije tegla dzema,prijace ti

7. http://vukajlija.com/forum/teme/56796-agi-sizenje?strana=10#post_2550467
    http://i.imgur.com/LFALRcE.png
    Može opomena, ne volim da se dira moja familija.

Edit: Mene može da psuje, psovaću i ja njega. Samo familija da se izostavi.

8. agi,on me dira :(

9. kme kme, vređao me na internetu

10. аги, дирај ме и ти...

11. AGI REAGUJ SISOLOLOLO
    šalim se agi ovaj grad je tako ružan :(

12. Ne spemujte temu, pičkopaćenici.

13. какав си ти дегенерик

14. какав си ти дегенерик

Nemoj da spemuješ operativnu temu, siso jedna debela.

15. Realno, moderatori su pičketine.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.