Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Tiha voda breg roni.
Ili tako nešto.
Ništa, Gamby, ipak idem sa tobom na pivo :)
Kad nemate život, niti pametnija posla.
Rece devojka koju brat brani na netu kad joj neko napise da bi je jebao.
Ne, nisam mislio na gambija i ekipu, mislio sam na tebe i tvoje kmečenje modovima. Much ado...
Ahahhaa, Gamby, moram da priznam da si duhovit. :) Ma nije mi brat, školski drug, i sam se upleo jer je slučajno video. Sve u svemu, da li ste vi potrebni ovde ako samo James i ja rešili nesuglasicu još pre pola sata?
Pretpostavljam da su vašoj sestri rekli vi bi ste ćutali i smejali se, pošto nema više trpeljivosti u porodici, ni stabilnosti, što samo dokazuje kakve ste osobe.
Ja se zajebavam, dosadno mi je, jebe mi se da branim Dzejmsa, ja ne znam ni ko je taj lik. Ziveli. :)
MOGSHA VRATI SE
Tako je BeboP, nema više porodice kao osnovne bio-socialne jedinice društva. Institucije kojoj dugujemo čovečnost! LOL.
Vidis Bebop, hrani kuce da te ujede. :)
Mogao bi sledeći put kad ti bude dosadno da braniš mene. LOL. :D
BeboP zna da ja njega volim, ne moram to da dokazujem na Vuki! :)
Kada si usamljen, prazan i ujed može da ti ulepša dan, da se osećaš ponovo živim.
a vas dvoje znaci ipak niste brat i sestra?
Dakle, mozda ipak postoji motiv koji sam pomenuo. :)
Lolo, neces. :)
Jok. :)
Vine, vidi, vici.
Da, postoji! BeboP, kad ćeš da dođeš malo kod mene? :D
Čekaj čim prođe kiša, kupio sam nove cipele i ne želim da ih uništim odmah :) Početkom idućeg tjedna.
lol
Koliko god ovo bilo smešno, mislim da zaboravljate da je ovo operativna tema.lolo