Ahahhaa, Gamby, moram da priznam da si duhovit. :) Ma nije mi brat, školski drug, i sam se upleo jer je slučajno video. Sve u svemu, da li ste vi potrebni ovde ako samo James i ja rešili nesuglasicu još pre pola sata?
Rece devojka koju brat brani na netu kad joj neko napise da bi je jebao.
Pretpostavljam da su vašoj sestri rekli vi bi ste ćutali i smejali se, pošto nema više trpeljivosti u porodici, ni stabilnosti, što samo dokazuje kakve ste osobe.
Sve u svemu, da li ste vi potrebni ovde ako samo James i ja rešili nesuglasicu još pre pola sata?
Ja se zajebavam, dosadno mi je, jebe mi se da branim Dzejmsa, ja ne znam ni ko je taj lik. Ziveli. :)
retpostavljam da su vašoj sestri rekli da bi ste ćutali i smejali se, pošto nema više trpeljivosti u porodici, ni stabilnosti, što samo dokazuje kakve ste osobe.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Tiha voda breg roni.
Ili tako nešto.
Ništa, Gamby, ipak idem sa tobom na pivo :)
Kad nemate život, niti pametnija posla.
Rece devojka koju brat brani na netu kad joj neko napise da bi je jebao.
Ne, nisam mislio na gambija i ekipu, mislio sam na tebe i tvoje kmečenje modovima. Much ado...
Ahahhaa, Gamby, moram da priznam da si duhovit. :) Ma nije mi brat, školski drug, i sam se upleo jer je slučajno video. Sve u svemu, da li ste vi potrebni ovde ako samo James i ja rešili nesuglasicu još pre pola sata?
Pretpostavljam da su vašoj sestri rekli vi bi ste ćutali i smejali se, pošto nema više trpeljivosti u porodici, ni stabilnosti, što samo dokazuje kakve ste osobe.
Ja se zajebavam, dosadno mi je, jebe mi se da branim Dzejmsa, ja ne znam ni ko je taj lik. Ziveli. :)
MOGSHA VRATI SE
Tako je BeboP, nema više porodice kao osnovne bio-socialne jedinice društva. Institucije kojoj dugujemo čovečnost! LOL.
Vidis Bebop, hrani kuce da te ujede. :)
Mogao bi sledeći put kad ti bude dosadno da braniš mene. LOL. :D
BeboP zna da ja njega volim, ne moram to da dokazujem na Vuki! :)
Kada si usamljen, prazan i ujed može da ti ulepša dan, da se osećaš ponovo živim.
a vas dvoje znaci ipak niste brat i sestra?
Dakle, mozda ipak postoji motiv koji sam pomenuo. :)
Lolo, neces. :)
Jok. :)
Vine, vidi, vici.
Da, postoji! BeboP, kad ćeš da dođeš malo kod mene? :D
Čekaj čim prođe kiša, kupio sam nove cipele i ne želim da ih uništim odmah :) Početkom idućeg tjedna.
lol
Koliko god ovo bilo smešno, mislim da zaboravljate da je ovo operativna tema.lolo