Pa jesi glup. I ovde to potvrđujem. Pa lepite crvenu nalepnicu. Mada, bolje pročešljajte čet, pa onda da razumete zašto sam konstatovao da je lik glup.
Тек сад видим да је пријављен овде. Јебига, мора. Исто би било као да било ко уђе у било коју тему и каже "сви који су овде писали су идиоти". Не може то. Директно, индиректно, исти курац.
ja imam ovde da izjavim za dnevnik da nikako nije ok banovati nekoga samo zato što je na ČETU nekome napisao da je glup. na tom četu se svašta piše. uostalom, nije mu opsovao nikog i ništa, nije mu pretio. ok, tri dana bana nije mnogo, ali je bzvz banovati zbog nečega tako benignog i to još na četu. just sayin'.
Није на чету него на теми о троловању фејсбук профила о овом певачу што је погинуо синоћ.
Ја сам рекао Стефану Костићу да је сисица и пријављујем себе,
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
http://img543.imageshack.us/img543/599/aefa.png
Pa jesi glup. I ovde to potvrđujem. Pa lepite crvenu nalepnicu. Mada, bolje pročešljajte čet, pa onda da razumete zašto sam konstatovao da je lik glup.
http://m.vukajlija.com/forum/teme/28109-vukajlija-skola-trola?strana=6#post_1371856
Jes' da smo malo preterali danas, ali i on je sada.
Костићу, немој сад да слиниш, јебига.
Dobro ti je i rekao, šta se buniš?
Jesmo li mi nekoga nazvali degenerikom, pizdetinom i razmaženim derištem?
Не, само дечка који је погинуо пре 24 сата
Ono što ste vi danas radili je bolesno, kao i grupe koje su paćenici napravili čim su objavili da je dečko umro.
Nije ni toliko.
Daj mi link do takve uvrede prema njemu, upućene od moje strane i tražiću da banuju mene.
Pa gdje on kaže da si ti, Stefan Kostić, degenerik, pizdetina i razmaženo derište?
Сам знаш да ниси у праву и да си један покварени лицемер.
Ти си сисица. Одох да гледам кошарку
Ти си сисица. Одох да гледам кошарку
Naravno, u nedostatku kvalitetnih argumenata, potežu se uvrede. Bravo.
Тек сад видим да је пријављен овде. Јебига, мора. Исто би било као да било ко уђе у било коју тему и каже "сви који су овде писали су идиоти". Не може то. Директно, индиректно, исти курац.
ja imam ovde da izjavim za dnevnik da nikako nije ok banovati nekoga samo zato što je na ČETU nekome napisao da je glup. na tom četu se svašta piše. uostalom, nije mu opsovao nikog i ništa, nije mu pretio. ok, tri dana bana nije mnogo, ali je bzvz banovati zbog nečega tako benignog i to još na četu. just sayin'.
Joj, Peki, koji si ti indijanac.
Није на чету него на теми о троловању фејсбук профила о овом певачу што је погинуо синоћ.
Ја сам рекао Стефану Костићу да је сисица и пријављујем себе,
Joj, Peki, koji si ti indijanac.
Него шта, Мохиканац! :)
Мора људи, правила су таква. И ја се углавном слажем са оним што је овајштомујесамодосадно рекао (сем са увредама, не волЕм то).
Mohikanče, idi spavaj, pusti basket, ima repriza. Ispit se neće sam položiti.
aha, onaj printskrin je sa četa... svejedno, ne volim što su mi banovali prenkića.
ДУРЕХ na poster 'Снежана'
samo da porucim moderatoru koji je odlucio da ovo nije za odabrane da mi poduva salgana! jevreju! picko!
26. maj 2011
UUUU ŠTA VAM REKO