* Prijavite autore koji vređaju i spemuju * [PROČITAJTE PRVI POST PRE POSTOVANJA NA TEMI]

1. не пратимо, изгледа
    саћу ждракнем а ти ако имаш принт - давај

2. ne printujem,ali ovo već sat vremena traje.nikad se ni na koga nisam žalila,ali ovo da trpim stvarno ne želim,nemam razloga.

3. ама ријешено.

4. haha, pizda hahahaha, i dalje nenadjebiv izraz
    idit: jebote, šta sve prijavljujete...

5. Pa vidi ovako, da sam ja to rekao u prisustvu nekog moda, zalepio bi me k'o slinu o zid na 3 dana. Ako je pravilo da nema vređanja, čemu onda to ponašanje?

6. Meni ovo deluje malo editovano - ne vidim ni početak diskusije niti neke međufazne odgovore... doduše, ne pratim čet pa se i ne mešam...

7. Nema đidanja!
    Ma kapiram marve, al opet, nekako mi pičkasto sve to deluje...nije ti dirala kevu il familiju fazon, zna se šta je svetinja i u šta ne sme da se dira il pominje kako u rl tako i ovde na netu.
    idit opet: oprostite na spemu još jedared

8. A ja ne vidim razlog da editujem skrinšot, čemu to? Uostalom, ra'te šta hoćete. Od nereagovanja na ove (male) prestupe samo se podstiče bahato ponašanje. Jel' trebalo možda da joj sasujem zube u grlo preko četa? A nije to fora- evo smireno i kulturno sam prijavio, sa dokazom. Ostalo je na vama...

9. aj,bre si ozbiljan?

10. A što bih ja nekom žmureo na oči koga ne poznajem van četa? Likuša mi je ladno sasula uvredu javno, kakvog god kvaniteta bila, bez da sam joj išta nažao učinio. Rođaci, zajebite te duple standarde.

11. Rođaci, zajebite te duple standarde

Čim zajebemo duple naloge, lo lo
    edit opet: spemujem sve u šesnajs.

12. ja pričam iz svog ugla,jedinu uvredu koju prijavih prijavih jer je lik kenjao sat vremena bukvalno i to hardkor.mnogo ste bre svileni,ili ne znate da se odbranite.

13. Ne baš Srnice. Opleo bih ja po jeziku, samo to je žensko, ne znam je van sajta, plus duži staž ima od mene. Čemu ja sad da se javno svađam s njom? Ali je opet sama ispala seljanka. Nema veze.

14. Čovek mi pošalje PVT da se lajkujemo. Kada sam to iskulirao, u komentaru ga samo podsetim na taj PVT (koji je autor izbriosao) a on me vređa.
    Nije lepo!
    http://vukajlija.com/ne-postoji-lak-nacin-da-ti-ovo-kazem/594072#comment_2185154

15. Hoćeš da pojasniš situaciju ili se zezaš?

16. http://vukajlija.com/recnik/autori/237237
    Регистровао се само да постави приватну слику у постер

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.