* Prijavite autore koji vređaju i spemuju * [PROČITAJTE PRVI POST PRE POSTOVANJA NA TEMI]

1. Немам појма, размислићу.

2. Слушај брате, не мешам ти се ја у политичка убеђења, али зајеби да шириш нацизам, расизам, фашизам и остале изме овде по сајту. Није ово образ. Још једном те видим да проповедаш како су Цигани нижа раса и имаш бан.

3. To je vređanje na nacionalnoj osnovi

И због тога ће да ме банују?

4. SikEndDistroj
    Ја јесам. ЦЕО.

Кизо, ништа ме она није питала, него ме пријавила као * највећа. :)

Em laz, em me mrzi da trazim onu keltovu o slonu iza maslacka.

5. Бановани обојица, није ово форум Образа.

6. Nemam predstavu ko je ovo.

Forum → Privatne poruke
    jebi sEEEEEEEEEEEEE

Ona Grize Beton
    sdgsdegseg

pre 17 minuta

zlocesta pufnica
    ?

pre 11 minuta

7. Немам ни ја појма, али то што пишете једни другима није у нашем домену, тј. не могу да банујем никог зато што те је вређао на пвт.

8. Ma ne mislim na ban, briga me je za to, nego sam mislila da vidite ko je? Ocigledno da me ne voli, a nisam cak ni komentarisala njene definicije.

9. ЕПИЦ ЊИН ПРИЈАВА! ХАХАХА

10. Пеки д џем

Немам ни ја појма, али то што пишете једни другима није у нашем домену, тј. не могу да банујем никог зато што те је вређао на пвт.

Čak da se, recimo, desi da neko nekom preti na PVT, ni onda ništa? o.O

11. remac, vec je prijavljen

12. Пеки, како неко може бити апсолутно сигуран да ниси "наместио" претњу на пвт-у нпр. Ако би модови могли да зверају у пвт то не би био пвт. Квака 22.

13. Čak da se, recimo, desi da neko nekom preti na PVT, ni onda ništa? o.O

Па рецимо да је тако. Пвт је ваш приватан живот, то је као кад би вас неко зезао на телефон, а ви зовете мене да га банујем. :)

Елем, можда ја и нисам у праву, сећам се пре пар месеци када је неко Хипхозу напушавао на пвт, а модови су рекли да ти они не могу ништа.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.