* Prijavite autore koji vređaju i spemuju * [PROČITAJTE PRVI POST PRE POSTOVANJA NA TEMI]

1. Ja se izvinjavam moderatorima i autorima. Nov sam na Vukajliji i nemam nameru da vredjam ljude, zezator, kao sto mu i ime kaze, dosao je i poceo da proziva mene i ostale autore u vezi sa godistem. Jednostavno, covek provocira. Kakvi gluplji nalozi, kakvi bakraci?! Verovatno mu je cilj da ukloni sto vise autora sa sajta.. Sramota...

2. Ma da, moderatori su glupi, pa ne znaju šta radiš po sajtu i ko si. Cccc

3. Zezator, molim te da bar malo imas postovanja prema ostalim autorima.

4. Kakav si ti autor sa 2 definicije, molim te?
    To si napisao da bi skupio dovoljno poena za čet kako bi mogao da prozivaš i spemuješ jer si dupli. Neću da spemujem ovde, nek moderatori obave svoj posao.

5. Pa za 4-5 dana nisam mogao da napisem 50 definicija... Bolje da pisem redje, ali da budu definicije, a ne neke trule fore iz kursadzija..

6. Јуродиви, тај линк ниси ти ЛОЛ која испала оллолололо

7. vidi stvarno nisam ;) opet, ni taj ne zaslužuje "procesuiranje"

8. Gospodo, molim vas...

9. sad ću ispasti da jedem govna 100 na sat, ali evo ga drugi koment na onom posteru:
    http://vukajlija.com/zabava/posteri/60209#comment_796118

dakle, poster sam po sebi jeste provokantan, dođe lik i napuši sve koji kao ne kapiraju, mi iskuliramo kao sve je najs, i onda dolazi novi lik i opet ponavlja istu radnju. Ne sankcionišete ove likove i tako dovoditre u varijantu da se drugi kače sa njima i pazrae banane!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.