Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Nemaš sreće, druškane, na sreću svih ostalih. xD
A joooj kako sam ekstra takticki odigrao ovo kolo.Eto kapiten sve resio.
Preuzecu stafetu....;).
Buhahahhaahahhahah...
meni van der vart ostao u prvoj ekipi, a zaboravio da ubacim zanetija danas, nema veze, cestitke ostalima.
Ja se plašim da otvorim svoj fantasy kad god odem neko povređen, a menjala sam tim, sad se ni ne sećam ko mi je sve u timu...
Ju ken du it črč, ju ken du it!
Ljudovi i žemskinje, provjerite ekipe, ne zaboravite da naštelite timove za sutra.
Meni se desilo prošlo kolo, pa da opomenem ostale :D
Prošlo kolo sam zaboravila na tim, pola tima mi nije igralo, imam nula koliko hoćeš, mogu pire krompir da spremim za 4 osobe od tolikih krompira. :D
batali 4 osobe, zovni mene, sve ću da pojedem :)
Добро ме подсети. Ваљда нећу заборавити вечерас...
Bedno danas, sutra me može izvući jedino da Aršavin i Šamak daju po bar 10 golova. :)
Други!
Гранд! Гранд! Гранд!
Stormu igraci vecito jebu :)
ja sam zamijenio van der varta za bejla, i isplatilo se. večeras imam još osmoricu igrača pa ćemo vidjeti šta će biti.
jebali su mamu Lucho i Ivanovic! Doneli mi krs boziji bodova... izvukli mi kolo... e a sto nije abdejtovana lista od sinoc?
Зато што су спори до јаја... мртва УЕФА, јбг.
А не вреди ти ти ништа бодови од Ивановића пошто њега сви имају у тиму. ;) А лик упао на 5 место најкориснијих играча.
nema veze, izvukao je on meni moj skor :)
Ali Llucho covek dva gola i asistencija! Majstor, prva tri kola nista al je sad morao da odigra kako valja!
isplatilo mi se što sam ubacio dvojac iz marseja, lučo i hajnce. song mi donio krompir bodova, a ibrahimović 1, ali aj, opet, 85 bodova je za pohvalu.
mogli su uračunati onaj šut ibre kao asistenciju pipu :D
Ne zaboravite da naštelite ekipe za sutra!!!
Gotovo i ovo kolo!