Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Nemaš sreće, druškane, na sreću svih ostalih. xD
A joooj kako sam ekstra takticki odigrao ovo kolo.Eto kapiten sve resio.
Preuzecu stafetu....;).
Buhahahhaahahhahah...
meni van der vart ostao u prvoj ekipi, a zaboravio da ubacim zanetija danas, nema veze, cestitke ostalima.
Ja se plašim da otvorim svoj fantasy kad god odem neko povređen, a menjala sam tim, sad se ni ne sećam ko mi je sve u timu...
Ju ken du it črč, ju ken du it!
Ljudovi i žemskinje, provjerite ekipe, ne zaboravite da naštelite timove za sutra.
Meni se desilo prošlo kolo, pa da opomenem ostale :D
Prošlo kolo sam zaboravila na tim, pola tima mi nije igralo, imam nula koliko hoćeš, mogu pire krompir da spremim za 4 osobe od tolikih krompira. :D
batali 4 osobe, zovni mene, sve ću da pojedem :)
Добро ме подсети. Ваљда нећу заборавити вечерас...
Bedno danas, sutra me može izvući jedino da Aršavin i Šamak daju po bar 10 golova. :)
Други!
Гранд! Гранд! Гранд!
Stormu igraci vecito jebu :)
ja sam zamijenio van der varta za bejla, i isplatilo se. večeras imam još osmoricu igrača pa ćemo vidjeti šta će biti.
jebali su mamu Lucho i Ivanovic! Doneli mi krs boziji bodova... izvukli mi kolo... e a sto nije abdejtovana lista od sinoc?
Зато што су спори до јаја... мртва УЕФА, јбг.
А не вреди ти ти ништа бодови од Ивановића пошто њега сви имају у тиму. ;) А лик упао на 5 место најкориснијих играча.
nema veze, izvukao je on meni moj skor :)
Ali Llucho covek dva gola i asistencija! Majstor, prva tri kola nista al je sad morao da odigra kako valja!
isplatilo mi se što sam ubacio dvojac iz marseja, lučo i hajnce. song mi donio krompir bodova, a ibrahimović 1, ali aj, opet, 85 bodova je za pohvalu.
mogli su uračunati onaj šut ibre kao asistenciju pipu :D
Ne zaboravite da naštelite ekipe za sutra!!!
Gotovo i ovo kolo!