Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Pa dobro peki d džeme, hoćeš li ti apdejtovati ovu sliku na prvom postu više?!
На вам!
Pošto će verovatno dati jedno 7-8 golova, šta mislite, kog igrač Arsenala je najbolje staviti u tim ovo kolo? Ja se dvoumim između Aršavina i Šamaka...
Nasri i do vidjenja.
Šamaka. :)
Jašta, Šamaku je to odlična prilika da se dokaže. Al valja razmisliti još malo. :)
stavi peki poslednji print skrin.
Jesi sigurna da želiš to da vidiš?
Bila sam malopre na sajtu posle meseci po dana, zato i kazem da ovaj nije aktuelan, kako bih inace znala.
Meni je ovo sprdnja ja nemam kompleks :)
Sto ne bi okacio...
Pa i meni je sprdnja, samo sam igrom slučaja u gornjem dijelu tabele, al zato u Premier Ligi se otimam za fenjer :)
Уф, сад сам видео да сам случајно ставио стари, а не нови. Ај за пар минута.
До 15. фебруара, у 20.45 можете да извршите неограничен број трансфера. Промените тим, неки играчи су елиминисани.
Iju! Ja zaboravih na ovo :)
Hvala Zola, imaš pivo na okupljanju s.k.-a :)
Хтео да се улогујем пре пола сата и видим овај твој подсетник и забавио се тамо пола сата :)
Премијер нисам дирао једно пешес кола, ако не и више, могао бих да банем и тамо...
Srećno večeras i da vam ja imam najviše poena. :Đ
ја сам направио тако јебитачан тим УФ има д буде удри ме до зоре од зоре ме туци!
dobro sam prosao danas lolol
I ja, pogotovo jer mi nije prihvatio promenu Šamaka za Van Peersija, i Bejla za ne znam više ni koga sam stavila bila... Al' i da sam nulu dobila, Arsenal pobedio, a Pekiju poruka: pogledaj tabelu!!! :P
Dvoje su se tako smuvali...
A ček, pa to se već desilo :P
:tuturututu: