Ко последњи победник 67

1. Verujem, jer znam sebe. :) Mada nisam trenirala odavno, moram priznati. Omatorilo se, valjda, nije više zanimljivo skakati u barice i gurati ljude u živu ogradu...

2. Naravno Maloletna, ja sam stari borac.

3. I sta bi, hocemo da bijemo onu, ili?

4. Jašta. Bez upozorenja, šakom u glavu!

5. Bez tuče molim, podelio sam bojevu municiju.

6. Mada može to i elegantnije...neki otrov i te fore...m, šta mislite?

7. đe ste forumaši?
    samo da vidim oće li ko u kafanu?

8. JA JA JA JA JA JA!

9. Ali fora je da joj razbije tintaru pred narodom, da se vidi ko je gazda. :D
    Mada sam ja uvek za- ricinus u kafu opciju.

10. Ja sam vam ostavio oružje, a vi se tucite.

11. Pufna bi to na podao način..ja mislila elegantno, tipa arsen u kafu, ili poneki bromić u alkoholu...

12. Kume, a ostavi li meni otvarač za konzerve? Sad mi je potrebniji više nego ikad! Gledam u ovu konzervu sa jagodama, i dođe mi da jaučem.

13. Pa treba nesto da je spusti, a ne odmah da je ubije. A i mora podlo, kad je ta seljanka djubre.

14. Al' ste okrutneee..možda i ona ima neku emociju i opravdan razlog što se tako ponaša! :)

15. U Požarevac?Pa šta će onda u Pančevu?

16. eto ja častim sve... idem ja sad...
    laku noć

17. Ma on je nju nekako upoznao u tom selu...on se samo švrćka...ne živi na jednom mestu...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.