Prijava

Kaisene,primetio sam da su se pojavile reklame na Vukajliji.Znao sam da ce se to desiti kada sam video u dnu stranice da pise "marketing".Da se razumemo,nemam ja nista protiv toga ti zaradis na trudu koji si ulozio da napravis ovaj sajt ovakvim kakav jeste,i ja bih uradio istu stvar.
Razlog zbog kog sam otvorio ovu temu je - nadam se da ces,kao i do sada,pokazati dovoljno mudrosti da nadjes pravu meru i da reklame,baneri i ostala cuda nece potisnuti ono zbog cega smo ovde u drugi plan.Mislim da je ovoliko koliko vidim sada sasvim dovoljno,preko toga bi bilo iritantno.

:-)))))))

Da nisi napisao ovo ne bih ni ukapirao da ima reklama...toliko je upadljiva!

Jel to ovo ovde desno?

Da,to desno.Ni ja nisam primetio iz prve,sto govori koliko je dobro uradjeno.

To je to, moramo peticiju da napravimo. Biće sad da kaizen napiše da ide na poslovni put na neodređeni vremenski period. :)

Pa ja sam ih videla, al rekoh neću da komentarišem da ne ispadnde da je to samo kod mene :)

Ne'š se ti ,Kaizene ,'leba najest' od reklamiranja..!

Kaizen...Kralj nevidljivog reklamiranja!:-)))

Smršajte bez gladovanja
Nikada nije bilo lakše izgubiti suvišne kilograme nego sada.
www.zivi-zdravo.com

ova mi je omiljena ♥♥♥

Procesna oprema
Pakerice,dozerice,mikseri,punilice transporteri,zatvaracice,sortirke..
www.elektronsr.com

meni ova :)

Pušti ti njih Kaizene, no reči ti mene đe da podnesem prijavu za marketing menadžera. :)

Da nisam vidjela temu ne bih vidjela ni reklame. Mislim da ovu temu treba obrisati, ne bi valjalo da ovi što se reklamiraju vide kako niko ne vidi reklame.

mensure eto ja pravim kasting za marketing menadzera

Je l'. E, ovako Vule: Nemam školu za to, ne znam da radim na "računaru", nisam upućen u daktilografski posa', nemam prethodnog iskustva, nemam srednju, nemam nikakve preporuke, ali umijem da radim prekovremeno! Pa, đe i u kol'ko da dođem na posa'?
@ selenijum
Prvo, ti si jedna prljava kapitalistička čistunka! :) Onda bi moralo da se obriše i nekoliko (dobrih) definicija o reklamama i raznim Bonuxovima, Aceima... Znači, neće da može. A ja sam za to da ih pljujemo dok ne odluče da povuku sve njihove smrdljive reklame sa ove svetinje! Puč ćemo organizovat' da svrgnemo Kaizena i da Vukajliju prepuštimo narodu! Ima albanske hakere da platim da sruše Vukajliju do poslednjega bita! :) A zna li ko inače kol'ko košta reklama? :)

Ja ne rekoh to zbog sebe, nego da nam kazan ne ostane bez zarade. :D

Ne kenjaj Mensure,ove reklame imaju i jednu veoma pozitivnu stranu:
Ukoliko ovaj sajt bude Kaisenu donosio novac,Kaisen ce ovom sajtu posvecivati vise vremena.Dokle god mu je ovo samo hobi on ce davati prvenstvo onim drugim stvarima od kojih sada zivi i placa racune.Kada Kaisen bude mogao platiti te racune od Vukajlije imace vremena i volje da nam ispuni sve one sulude zahteve "moze li da se napravi ovo,moze li da se napravi ono,a kako bi bilo da..."

Volio bih da je tako, ali imam loš predosećaj...

jes... mada, nadam se da ste primetili da su ovo gugl oglasi... oni isti koji su i ranije bili ovde... tako da se ništa drastično (za sada) ne dešava, rekao bih... ove oglase je valjda kaizen sam stavio, a nije neko došao i platio reklamu...

Ja te oglase do dana današnjega nisam gleda' ođe, a prije sam vidio sliku nekakvih točkova za ne znam ni ja šta. Brate Kaizene, ako ti trebaju pare, napiši žiro račun pa neka daje kol'ko ko 'oće i može. Što misli o ovome ostala Vukajlijaška populacija? A?

Da bre bili su oglasi i pre,samo su premešteni.
Ali nisu bili oni točkići za stolove,oni su super. :))

U svakom slučaju to zvrji prazno i što ne iskoristiti i uzeti kintu.
Nije Vukajlija Barselona. :)