Šta te nervira?

1. Glupe reklame na radiju. Možda bi me nervirale i reklame na tv-u, ali ga ne gledam...

2. rekla bih ko....al drzacu jezik za zubima...=)

nerviraju me oni koji me stalno prate..koji mi stoje za vratom i pokazuju mi kako nesto treba i da li valja...

3. Неправда.

4. Kad me sagovornik dodirne da bi bio ubedljiviji ili kad me neko tapše po ramenu.

5. Kad odem u kupatilo bos,tj u carapama i stanem u baricu hladne vode.

6. KAD MORAM USTATI NA POSAO!

7. frustrirana stoka koja predaje na fakultetima i nikako da umre, nervira me m telefon, kad mi se ugasi auto na semaforima jer nije zagrijano, kad padne kisa preko snijega, nervira me moja kosa jer nikad ne izgleda ko Džoni Depova...

8. i da nervira me Bajaga..

9. kad me probude zbog gluposti. nerviraju me prokleti ljudi, koji sve vide u parama, koji bi i dupe dali samo da imaju pare. nerviraju me polupismeni ljudi koji su nekim čudom na nekoj funkciji. i koji mogu da upravljaju drugima,
    nerviraju me ljudi. idem da kupim ovce i da ih čuvam. mirnija ću biti

10. nervira me STARS žvaka sjajna žvaka,najradije bih uzeo sa još dvojicom budala onog Ognjena Amidžića i odveo ga negdje u šumu da mu napunimo dupe žvakama i da ga dugo,bolno i polako zlostavljamo motornom testerom :)

11. Mene nervira ja kad dodjem na chat svi me zezaju i kazu mi da sam nalog! I to DUPLI!

12. Kad mi se ispori Internet i kad treba da se zove KBC Net!!!

13. Nervira me kad kupim hamburger, i pođem, i vidim da sam zaboravio čačkalicu za zube, jer mi tad najčešće zapa'ne neki kurac među zube koji ma kol'ko se trudio, ne mogu da izbijem jezikom.
    Nervira me što sad slabo kad pijem.
    Nervira me što nikad ne dobijem sedmicu na loto (Možda i dobijem ako počnem da uplaćujem tikete?).
    Nervira me kad imam jednu crtu na bateriju od telefona.
    Nervira me kosa, od koje ne mogu da napravim frizuru koju 'oću.
    Nerviraju me domaći radio i televizijski programi i emisije.
    Nervira me Kaizen sa karike.com-om.
    Nervira me što ne smatram da sam superiorniji i inferniorniji od drugih.
    Nervira me kad su mi mokre čarape.
    Nervira me kad uđem u prodavnicu da kupim pivo/Koka kolu/Guaranu a nema hladno.

14. Nervira me tuđe kašnjenje,užasno,neopevano,ne zna se koliko!!!!!!!!!!!!

15. Nervira me kad mi iznad glave zuji muva ili komarac!!!!!!!!!

16. Nervira me kad neka djeca ne znaju da se igraju pa stalno ruse sneska drugoj djeci, pa onda roditelji zabrane svima da se igraju.
    Nervira me kad neka djeca projektuju svoje frustracije na okolinu pa umjesto
    jedne nervozne osobe odjednom bude njih 10.
    Nervira me kad moram da budem ozbiljna a ustvari bih da se smijem.
    I najvaznije od svega: nervira me sto ljeto ne pocinje brze i traje vise...

17. NERVIRA ME OVAJ ZIVOT
    AMIN

18. Ljudi koji se vredjaju kad se neko sali na njihov racun iako oni @#$%#@&(#@ svakog