Šta te nervira?

1. ako može piru jedno par šamara.

2. Posto obozavam da crtam,mrzim kada mi neka budaletina koja to ne zna(a i zna) cimne ruku,pa ja pogresim.
    Aaaaa @.@ znaci jednom zamalo da jedan lik ostane bez glave kad je to uradio...kakv je to izliv besa bio,strasno!Udubio se ja u jedan crtez,crtao profil drugarice i lik dolazi i samo mi cimne ruku i meni ode linija preko celog papira...
    :bacam olovku ko zna u kom pravcu: :iskacem iz stolice pravo na lika: :SUZDRZAVAM se da mu ne nalupam par vaspitnih u vuglu,zato su mu stradala ledja: :posle par sekundi se smirujem i kazem mu da ne radi to vise: :nalazim olovku i gumicom brisem nepotrebnu liniju,koja je ko oziljak ostala u papiru:

3. :zapisuje:
    Za Piru par samara od Surovog...
    Sredzeno
    ccc kakvi ste vi drugari

4. nervira me sto nemam jednu fazu struje u kuci, nervira me kad imam kijavicu pa sam sva onako...musava...tad me svi nerviraju i ja me nerviram, nervira me kad ljudi pricaju svoje dirljive zivotne ljudske price kao ja sada i nervira me sto ja to radim sada, nerviraju me glupa pitanja i glupi odgovori, i ovo glupavo izmisljanje glupih gripova, ali najvise, najvise, najvise od svega me nervira sto su deca u Africi gladna! :P

5. Neljudi maskirani u ljude.
    Ja sama.
    Svet.

6. Nečija glupost!:)

7. Nerviraju me ljudi koji glasno disu.

8. Nervira me kad neko mljacka dok jede.

9. Nervira ne kad neko zloupotrebljava autoritet

10. .ljudi koji pričaju glasno
    .ljudi koji pričaju sporo
    .ljudi koji mi pričaju jednu istu priču 5-50 puta
    .Tanki zidovi.
    .Kad mi neko drmne sto dok crtam.. pogotovo ako se uz to i prolije tuš.
    .šalteruše
    .fen za kosu
    .kada neko kaže: fejs....

I td :)

11. Sujeta, velika očekivanja i nepravda.

12. Preozbiljnost smarača u situacijama očiglednog zezanja.
    Kada neko ne ume da se šali na svoj račun, ali i te kako ume na tuđ.
    A naaaajviše na svetu tuđa nemarnost ljudi ogledana u jebanju svega i svih oko sebe po principu "ja sam najvažniji i sad ću da te zgazim i savršeno će me boleti kurac za to".

13. Bahatost, egoizam i licemerje

14. E da, to se može nazvati bahatost u neku ruku. :)

15. U principu, sve mi je relativno podnošljivo kod ljudi, ako su, u suštini, pozitivne i dobre osobe. Kad su pokvareni u pitanju, imam nižu granicu strpljivosti.

16. kospice u grejpfrutu. i u mandarini.

17. I evomene još nervira Goksi u primerima :)))))

18. ma ne nervira jebote.
    pocastvovan sam, prije bi se tako moglo reci...

19. Mene najnerviraju oni ljudi što imaju one mobilne telefone kojima upravljaju tako što izvade neku olovčicu i s njom drljaju po ekranu vlastitog mobilnog uređaja i tako oni u autobusu sednu i to rade. E to mi baš ide na kurac.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.