Šta te nervira?

1. Mene nerviraju sekundare (one kazaljke na sat što broje sekunde). Nisam čuo da je ikad neko kad je bio upitan kolko je sati "sad je dvadeset i jedan minut do osamnaest časova, trideset minuta i nula sekundi". Pušite ga sekundare.

2. Е друже да знаш ти како овај бјежи од мене кад ме види на улицу, то је циркус. Сав се изгуби кад прође поред мене.
    Једном сам хтио да га ишамарам него ми га било жао па сам га измршика' онамо код Пејтона, од тада бјежи све кад ме види.

3. Е друже да знаш ти како овај бјежи од мене кад ме види на улицу, то је циркус. Сав се изгуби кад прође поред мене.
    Једном сам хтио да га ишамарам него ми га било жао па сам га измршика' онамо код Пејтона, од тада бјежи све кад ме види.

4. Е друже да знаш ти како овај бјежи од мене кад ме види на улицу, то је циркус. Сав се изгуби кад прође поред мене.

5. Што је прсла ова тема овако

6. Pijani metalci obučeni u crno i njihove kožne jaknice koje mi idu na kurac. Metalci i rokerska bagro, idite radite nešto, mičite mi se iz parkova!

7. I mene Kveštn marks, ali bolje i to no da slušaju najnovije bum hitove i da nose dekoltirane miniće.

8. И нервирају ме ликови који мисле да су једини на свету, саможиви...
    Нервирају ме много паметне мамине и татине девојчице, зато што неће да дају.
    Нервирају ме људи коју воле да друкају.
    Они који не воле да се зајебавају и не воле добар пивџан.
    Нервира кад имам 10 предмета за сутра да научим...
    Нервирају ме превелики верски фанатици, као и они екстремни атеисти...

9. Мало ме и Јелена Бачић Алимпић нервира

10. Ljudi koji glasno žvacu!!!

11. Dlake na bradu što mi se iskrive dok spavam, a ne umijem drugačije spavat no na facu. Ne na onog Facu no na moju facu.

12. Glupi ljudi, a još više njihove pametne izjave.

13. ?????, ja imam ime!!

Al me moš zvati po nadimku.

Nervira me kad me ljudi opučaju na Fejsbuk, jave mi se "đe si brateeeeeee, što radišššššššš" evo, ništa, ti? "a ludddiloooo brate, ti znaš hahahaaha" znam "BRATEEEEEEE".

Kao što vidite, ovo je bio jedan vrlo zanimljiv razgovor. Brate.

14. Nervira me kad me ljudi opučaju na Fejsbuk, jave mi se "đe si brateeeeeee, što radišššššššš" evo, ništa, ti? "a ludddiloooo brate, ti znaš hahahaaha" znam "BRATEEEEEEE".

Kao što vidite, ovo je bio jedan vrlo zanimljiv razgovor. Brate.

Odvoj ljude koje mozda zelis nekada da cujes...

15. Al me moš zvati po nadimku.

Nemam to naše novo slovo na tastaturu...
    Nervira me In tv i svaku noć spotovi Bijonse. A onda prebacim Pink, koji pušta sve punoljetne filmove.

16. Ljudi me nerviraju...bedni su i smesni.

17. Skubi Du, da znaš da će neđe to da uradim, prvom prilikom kad budem sio pjan za kompjuter. Fora je što su ti što me smaraju rođaci i drugovi. Boli me kurac, ako me budu pitali što reć ću da mi je neko provalio u profil.

?????, jes da ne gledam televizor al znam o čemu pričaš. Čak ni teletekst nije više ka što je bio prije, samo glupi sportski rezultati i hot sms čet.

18. Mene nerviraju komšije. Hronično i akutno.

Nervira me familija. Sve dalje od moje nuklearne porodice mi strahovito ide na kurac. Jedino me stric ne nervira, on je kulj lik, sasvim na mjestu dok ovo ostalo...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.