Šta te nervira?

1. ЛУНА ЛУ, МИРА АДАЊА ПОЛАК, МАЈА ОЏАКЛИЈЕВСКА, САЊА МАРИНКОВИЋ, ИВАН ИВАНОВИЋ, ЛЕПА БРЕНА, АЈАЗДИН НУХИ, ЈЕЛЕНА БАЧИЋ АЛИМПИЋ, ШАРПЛАНИНЦИ, РЕДОВИ У МАСКИЈУ, СУНЂЕРИ У МАКСИЈУ ЈЕР СУ НЕКВАЛИТЕТНИ И НИСУ ЗА КУРАЦ, ЦРНЦИ ЈЕР САМ РАСИСТА, ЦИГАНИ ЈЕР САМ РАСИСТА, ОТИСЦИ УСАНА НА ЧАШИ, ГОВНА У УШИМА, ДЛАКЕ У ЛАВАБОУ, КАД КЕЊАМ И НЕ ПОГОДИМ ДИРЕКТНО У ВОДУ, ХУМЕЛ ТРЕНЕРКЕ, ТАЦНЕ ЗА ШОЉУ, КАД НЕКО НАРУЧИ ЧАЈ У КАФИЋУ, КАД У ТОКУ ЈЕБАЊА ЖЕНА НЕ СТЕЊЕ ВЕЋ СЕ ПОНАША КО ДА ЈЕ МРТВА, ЈУТАРЊИ ВОЊ ИЗ УСТА, КАРЕЛИЈА ЦИГАРЕ, ПАЛ МАЛ ИТД.

2. Jebote, Miso, al si negativan, sve te nervira. :)

3. Uff... Lakše bih napisao šta me ne nervira. Ajd uprostiću - nerviraju me tupi ljudi, nepušači kojima smetaju pušači, paljevine na sve i svašta, čobani, nepismenost, preterano kurčenje, kurvaste klinke, loš ton (bilo čega), moj deda, mlako pivo, zapucavanje kompa, prazna baterija, zima......itd

4. Рибе које пуше лајт цигаре, ултра националисти, шешељевци и остала политичка багра.
    ПРОЛЕТЕРИ, УЈЕДИНИТЕ СЕ!
    ја сам комуњара.

5. КАД КЕЊАМ И НЕ ПОГОДИМ ДИРЕКТНО У ВОДУ

Buć! +

6. Liberali, zato što mi je sve to nekako pičkasto!

7. ЛИБЕРАЛИ, ИСТО. ЈЕР ИСТА ТА ГАМАД ЈЕ ПЕВАЛА ШЕШЕЉУ "ПЕДЕРУ, ПЕДЕРУ" КАД ЈЕ ХТЕО С ПУНИМ ПРАВОМ МРТВУ ДЕЦУ ДА ИМ ЈЕБЕ, А САД СЕ БОЕ ПРОТИВ ТОГА ДА СЕ НЕКО НАЗИВА ПЕДЕРОМ.... МАМУ ТИ ЈЕБЕМ ЧЕДО МРТО БРАДАТО ГОВНО, ТИ И ВУК СТЕ ЗА ЈЕДАН СЛАДАК 69 ДА ПОПУШИТЕ ЧМАР ЈЕДАН ДРУГОМ, АЛИ МРШ ИЗ ПОЛИТИКЕ ЈЕБЕНИ ОЛОШИ ДАБОГДА ВАМ ВОЈВОДА ПРЕСУДИО ДОЖИВОТНОМ!

8. Shomy sve si pogodio samo to za caj u kaficu... nemoj da se vredjamo :D. Mrzim kanterase 1.6, oni misle da znaju nesto o igama ,seljaci ! to sam vec sto puta rekao

9. Autori koji zadju u Rodjendani Vukajlijasa bas, sasvim slucajno, par dana pre rodjendana.
    SKK?

10. Pufno...jel' imaš ti PVT sa En Dotterom?

11. ?? Prvo, L je odvojeno, drugo sta se tebe tice sa kim se pvt-isem, kakvo je to pitanje, zaboga? Zaista ocekujes odgovor?!

12. Autori koji zadju u Rodjendani Vukajlijasa bas, sasvim slucajno, par dana pre rodjendana.

lolo pufno daj imena ko to radi

13. Ama jok...samo razmišljam kako bi vas dvoje imali super PVT. Tripujem se da bi se nervirali do mile volje... :-)))

14. Prelistaj temu i vidi kad je ko pisao.

15. Mrzi me...a i pada kiša napolju, pa sam setno raspoložen....

16. Zasto bismo se nervirali do mile volje? Oboje smo smaraci, je li? A jebiga, Kurde, meni se nekako kroz maglu cini da si ti ipak malo stariji, pa mi je zato bas cudno da mozes tako povrsno da gledas na stvari.

17. Kurde, to je bilo upuceno Dusanu.

18. Nervira me pufnica, zato što se pravi zločesta.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.