U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Luks, evo mnogo jednostavnijeg rešenja za to što bi da postigneš. Ne, nije u pitanju svežija literatura. Ne.., ni teferič.h, stani, poslušaj do kraja
Dakle, sedneš na ruku neko vreme, ona utrne i izgleda kao da je tuđa. Posle ćeš lako.
Stavi rukavicu, po želji.
Indžoj
Nervira me Danko jebeni Lazovic. Ko njemu dade da igra fudbal, mislim jebem mu majku stvarno.
Ruku moju ili njegovu, desna ili leva, on da sedne ili ja, kurac moj ili njegov? Molim te, razjasni, rokovi me pritišću nemam kad da idem exhaustive search po svim kombinacijama.
Aha, moguće da ti ovaj predlog ne odgovara, on ne predviđa pravljenje nikakvog robota.
LOLOLO
грофе, у електрици је спас. браунов електрични бријач у роди (кад је већ имаш у чачку) у оном делу 'де је техника, пет 'иљада. јебига, к'о седам тих паковања џилетових наставака, ал' макар траје, и у гаранцији чини ми се годину-две, па кол'ко год да га ркћеш боли те ћошкић. а ако имаш ону пика картицу, то онда изађе сића, 400 динара месечно. АЛ' НЕ ДА БРИЈЕ НЕГО... БРИЈЕ!
добро, јес' да бих га некад оломио о зид кад не могу да скинем неке длачурде испод браде те мора да се ркће по 15 пута, ал' добро, макар не може да искасапи никад.
јел баш до коже скине то срање? ја кад се бријем то мора да буде глатко, не сме ниједна длачица да остане изнервирам се
Imam Braunov brijač električni. Imam čak i još jedan druge marke, neotpakovan - igrom slučaja dobio posle. Ali jednostavno numem da se brijem s tim. Pritiskam ko magarac, uvek nešto ostane, dok ne secnem žiletom, ništa.
Uglavnom, nije mi problem brijanje kao takvo, završi mi poso neki običani brijač.
јел баш до коже скине то срање? ја кад се бријем то мора да буде глатко, не сме ниједна длачица да остане изнервирам се
оно по образима баш фино стеше, ал' мене јебе испод браде мало, морам баш да рендам много. јес' да је проблем првих пар бријања док се не научиш како, ал' оно, одвојиш јебига пешес минута, има тример уграђен па прво поскидаш с њим па онда овако. мени ваља јер ми је испод браде кожа неравна, па се бријачем често осакатим ако мало пожурим.
у сваком случају ценим да је исплативо, а ако баш и запне да неће све да скине узмеш регуларан бријач па прођеш тих пар длака.
едит: сад куцам да нађем слику, видим има и за три 'иљаде да се нађе. јебем ја мало мајку словеначку роди. педери.
zilet i brion.sve ostalo je gej pedresko iz evrope.
http://i1.pepperfry.com/media/catalog/product/b/r/800x880/Braun-Shaver-SERIES-1--170-69022-13427764739E9s55.jpg
ja ovaj imam...isti problem kao gospodin aca imam, dole sa vrata tesko skidam..
нервирају ме говна која позајме нешто од мене па не врате док ја не затражим то, а и онда једва нађу јер не воде рачуна ни о чему, а још више ме нервирају кад узму нешто без питања боктејебо, нису то неке јако битне ствари али кад тако раде често дође ми да им главе полупам
овај један је добио пре неки дан батине од рандом клинаца и имо потрес мозга, сад ћу и ја да му ишутирам главчину
nervira me sto u svetu nije mir i sto mi je uzina bila hlada.
buhuuuuu
Ово.
Nervira me kad mi priđu rendom ljudi i pitaju, pošto vide da ne nosim darkersku odeću, da li sam anemična. K'o da niko sem darkera ne može biti bled, diskriminacija!
Pa i mene često gledaju ko narkomana, i zaobilaze, a samo me u stvari mrzi da se obrijem i operem kosu. Glupi ljudi...
A dobro, verovatno i nosiš neke jaknetine ili duge, kripi braon kapute pride.
Ali ja izgledam normalno, čak nosim i vesele boje tipa zelene, crvene i žute, eno ljudi što su me videli će ti potvrditi. Boje koje ne ističu toliko bledolikost.
Imam i zelenu torbu sa jagodom u sredini, sve vrišti da nisam darker, mora biti da je to.
I nerviraju me ljudi koji su mene postavili kao meru uspeha. Jebote, ako si dobra osoba, onda si veliki ako prerasteš nekoga svojim sposobnostima, ako si loša, onda svoju veličinu dobijaš poredeći se sa nekim ko je pao u blato. Odvratno.
Inače nosim vijetnamke, kožne kapute i tako to... Ništa za zgražanje, samo glava: brada i masna kosa, kad nisam raspoložen da se ulepšavam za publiku.
можда зато што си русинка
Po mom mišljenju dobra osoba je ona koja će uvek pomoći i drugima da dostignu svoj maksimum, čak i kada je on veći od onog koji oni sami mogu da dostignu. Ništa lepše nego gledati nekoga da pošteno napreduje ili se pak izdigne iz blata uz tvoju (koliku-toliku) pomoć.
lolo pročitah rusalka hahaha
Imam valjda neke ruske/ukrajinske pretke, nešto tako, moram da se raspitam kod mame, zaboravila sam priču iskreno, deda mi se prezivao Manjulov.
Ne mogu sad da ti kažem bole te kurac, kad sam prva došla da kažem da me nerviraju te gluposti. lolo
Ма боле ме заиста, ал понекад размишљам откуд ти стереотипи.