Šta te nervira?

1. И мене нервира што тебе нервира ова тема!!!!11113

Vidi kurvu malu. A ovako te nema da se javis...

2. Vidi kurvu malu. A ovako te nema da se javis...

Мене? МЕНЕ? Провери неодговорени пвт госпођо!

Нервира ме што ми Цакана! не одговара на пвт-ове.

3. Cek da vidim...

Mada mislim da je to neki zagoreli pvt. Slobodno posaljes drugi. Stvarno ne razumem neke ljude. :)

4. Два сам и послао. -.-

5. Hahhahah... A nesto sam sva nastranu, da prostis. :)

6. Ето видиш... А ја писао и писао, и звао и слао цвеће и бомбоњере и молио...
    И што ми не отвориш када дођем пијан у 2 после поноћи да ти певам серенаду? Ниси ми чак одговорила ни на оно моје последње писмо... Оно са голишавим сликама, што сам печатирао крвљу, знаш већ...

7. Jes pa da te moj preposteni otac pripali kundakom u slepo oko. Pusti ti te zajebancije. Kad odlucis da mi metnes prsten na ruku onda se javi.

8. Nervira me sto me ovaj tera na pvt.

9. aj idite na pvt

Ти си само љубоморан на нашу љубав!

10. nervira me kada neko baca smece po ulici.posebno limenke i plastiku.treba mu glavu otkinuti.nabiti mu tu flasu koju je bacio u dupe.

11. Nervira me kad se ljudi uvlace Kosticu u dukat

12. nervira me LUDARA. COM

jebeni kreteni su okacili odgovora za slagalicu...

i ja derem vec par puta neke, razne..jedan je uspeo na ko zna zna da nakupi MINUS 18...i onda na asocijacijama otvori jedno polje i konacno...

NEK SE NOSE BRE U PICKU MATERINU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13. Mene nervira što su sad moderne ove drečave ili tzv. marker boje i što je 90% cipela u tim vrištećim pink, zelenim, žutim bojama...

14. likovi koji se šetkaju po kafićima sa onim majicama bez rukava, pa kad počne nešto od Darebubamare, dignu ruke iz ma'a ko da neko uperio štoljpi u njih.

15. Nervira me korištenje reči STUPIDNO. Koji kurac će nam anglicizam kad u našem jeziku imamo tako lepe opise poput "glup k'o kurčina", "tupav k'o tocilo", i mnoge druge divne izraze koje bi trebalo koristiti da ne padnu u zaborav.

16. I sorry (sori;srry), i sorry!

17. Javio, znaš ti da kad sam jednom igrao liku je bila priznata reč PRESEDNIK? A meni npr. nisu priznali reč konjine. Ma golo gomno je ta Slagalica, ali kad nema ništa bolje, nije ni to loše. Mnogo me nervira kad vidim balavurdiju na splavu ili u nekom klubu. 'Bem li vam mater, idite gledajte Pokemone jebene!

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.