Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ljudi koji misle da je marihuana heroin. Da je to uzas od droge, da ako uzmes pocinjes da bijes roditelje i da prodajes stvari iz kuce da bi nabavio. I da ces umreti uzasno.
Ljudi koji pisu 'krades' i sl. Kada share nesto sa njihovog zida. Picka ti materina, pa nemas autorska prava na pesmi...
Ljudi koji pricaju lose o Pink Floydu. Ok, mozda neces da prihvatis cinjenicu da je to najvece savrsenstvo u istoriji muzike, ali ako kazes da su 'losi' ili 'sranje', onda imas problem.
I najvise od svega: ljudi koji dobijaju opravdanje na osnovu dela nekih tamo ljudi. 'ako moze Jovana da prepisuje mogu i ja', 'ako Milos ide, smem i ja', 'ako je Toma mogao, mogu i ja da falsifikujem diplomu'...
Mene nerviraju ovi što kukaju na sinhronizacija prevoda a samo ne umeju da koriste subtitle workshop.
ЛОЛ :Д
ljuska od oraha u baklavi
Pretpostavljam da jos uvek nisi upoznat sa Ipcetom Ahmedovskim.
Osoba iznad.
Je li?
:D
Nervira me kiša, ove gore ljuske u baklavi, košpice od višnje u čeri bombonjeri, hladna kafa, aljkavi docimeri, ljudi koji dižu tenis u nebesa... tak...
Маријана Мићић, јер гарант никада нећу моћи да је креснем:(
Nervira me jedan smarac koji mi je svaki dan u stanu, majke mu ga nabijem smaracke. Sledeceg meseca cu da mu trazim kiriju, samo sto ne spava ovde.
Mrziš 90% populacije sveta :)
Бесмислене теме на форуму где сви постују, а нико не чита.
Kad se svi poskadiju u majce kratkih rukava, bez rukava, čim grane prvo Sunce, a niko se nije prao cele zime!!! UHHHHHHH
Ljudi koji kažu da slušaju rok a pod tim misle na Plavi gej orkestar, Crvene jabuke i slična plačipičkasta govna. Nerviraju me ovi bendovi, Tropiko, Amadeus itd... I ona govnarčina Dino Merlin licemer.
Тренутно ме нервира све и свако. Нисам ни за шта.
- kada neko popljuje nešto što ne razume i nije pokušao da razume, tj. nije ga izucčio dovoljno da bi ga popljuvao
- seljaci koji dobacuju iz pozadine, bilo na času, u društvu, skupu nekom... ako imas nešto, reci fino i argumentovano, nakon što izlagač završi sta ima, jebem ti mater nekulturnu
- ljudi koji koriste "u šali pa privali" fazon, npr: hehe, ala ti pametuješ..a u sebi: mamu ti jebem, šta mi ispravljas svaku drugu reč
- arogantne i umišljene osobe (pogotovo one bez pokrića.. a ustvari, oni sa pokrićem nisu ni umišljeni) i volim da vidim kad žvajznu glavom u zid blama koji nisu videli jer im se vid zamaglio od kurčenja
- definicija na ljudi-koji-nešto-nešto fazon
- ljudi koji se smeju iako nisu skapirali foru
- ljudi koji nameću svoje mišljenje i prisustvo
Rimska kurija večito žedna srpske krvi!!!
Nervira me sto ova glupa tema postoji da bi se izjadali. Svakome, u sustini, puca kurac sto ovog iznad nesto nervira.
И мене нервира што тебе нервира ова тема!!!!11113
Nije tačno, ja sve ćitam.