Šta te nervira?

1. Ljudi koji misle da je marihuana heroin. Da je to uzas od droge, da ako uzmes pocinjes da bijes roditelje i da prodajes stvari iz kuce da bi nabavio. I da ces umreti uzasno.

Ljudi koji pisu 'krades' i sl. Kada share nesto sa njihovog zida. Picka ti materina, pa nemas autorska prava na pesmi...

Ljudi koji pricaju lose o Pink Floydu. Ok, mozda neces da prihvatis cinjenicu da je to najvece savrsenstvo u istoriji muzike, ali ako kazes da su 'losi' ili 'sranje', onda imas problem.

I najvise od svega: ljudi koji dobijaju opravdanje na osnovu dela nekih tamo ljudi. 'ako moze Jovana da prepisuje mogu i ja', 'ako Milos ide, smem i ja', 'ako je Toma mogao, mogu i ja da falsifikujem diplomu'...

2. Mene nerviraju ovi što kukaju na sinhronizacija prevoda a samo ne umeju da koriste subtitle workshop.

3. Nervira me Duce i jednog dana cu ga zgaziti kombajnom.

ЛОЛ :Д

4. ljuska od oraha u baklavi

5. najvece savrsenstvo u istoriji muzike

Pretpostavljam da jos uvek nisi upoznat sa Ipcetom Ahmedovskim.

6. :D
    Nervira me kiša, ove gore ljuske u baklavi, košpice od višnje u čeri bombonjeri, hladna kafa, aljkavi docimeri, ljudi koji dižu tenis u nebesa... tak...

7. Маријана Мићић, јер гарант никада нећу моћи да је креснем:(

8. Nervira me jedan smarac koji mi je svaki dan u stanu, majke mu ga nabijem smaracke. Sledeceg meseca cu da mu trazim kiriju, samo sto ne spava ovde.

9. Ljudi koji misle da je marihuana heroin. Da je to uzas od droge, da ako uzmes pocinjes da bijes roditelje i da prodajes stvari iz kuce da bi nabavio. I da ces umreti uzasno.

Mrziš 90% populacije sveta :)

10. Бесмислене теме на форуму где сви постују, а нико не чита.

11. Kad se svi poskadiju u majce kratkih rukava, bez rukava, čim grane prvo Sunce, a niko se nije prao cele zime!!! UHHHHHHH

12. Ljudi koji kažu da slušaju rok a pod tim misle na Plavi gej orkestar, Crvene jabuke i slična plačipičkasta govna. Nerviraju me ovi bendovi, Tropiko, Amadeus itd... I ona govnarčina Dino Merlin licemer.

13. Тренутно ме нервира све и свако. Нисам ни за шта.

14. - kada neko popljuje nešto što ne razume i nije pokušao da razume, tj. nije ga izucčio dovoljno da bi ga popljuvao
    - seljaci koji dobacuju iz pozadine, bilo na času, u društvu, skupu nekom... ako imas nešto, reci fino i argumentovano, nakon što izlagač završi sta ima, jebem ti mater nekulturnu
    - ljudi koji koriste "u šali pa privali" fazon, npr: hehe, ala ti pametuješ..a u sebi: mamu ti jebem, šta mi ispravljas svaku drugu reč
    - arogantne i umišljene osobe (pogotovo one bez pokrića.. a ustvari, oni sa pokrićem nisu ni umišljeni) i volim da vidim kad žvajznu glavom u zid blama koji nisu videli jer im se vid zamaglio od kurčenja
    - definicija na ljudi-koji-nešto-nešto fazon
    - ljudi koji se smeju iako nisu skapirali foru
    - ljudi koji nameću svoje mišljenje i prisustvo

15. Rimska kurija večito žedna srpske krvi!!!

16. Nervira me sto ova glupa tema postoji da bi se izjadali. Svakome, u sustini, puca kurac sto ovog iznad nesto nervira.

17. И мене нервира што тебе нервира ова тема!!!!11113

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.