Šta te nervira?

1. Ćuti, navlačim ga na pos'o

2. Šteta
    nemam auto ali imam b kategoriju tako da mi slobodno pošalji i ml-a

od jebanja ću samo da ti jebem sve po spisku bohore magarče jedan razumeš?!

3. Ništa specijalno, čoek uzme na granici, pošalje tebi autobusom, ti staviš u kola, prećeraš preko granice, čoek uzme, dobiješ pare, vratiš se kući, jebeš.

Je l' pakovano po kilo ili rinfuz?

4. onda jel ide i ml sa poslom?

5. Hahah klasika. Sirotinja se zali da nema leba da jede, nema ovo, ne moze da priusti ono.. A kad mu ponudis posao postavlja neke svoje uslove.

6. Nema ovde uslova, samo pitam za pakovanje da znam čime prelazim granicu :)

7. Nerviraju me matori ljudi koji automatski misle da su mnogo kvalitetniji od mladjih u nekom poslu samo zato sto imaju iskustva, i u njihovoj glavi to sto radis nikad ne bi moglo bez njih.
    Mnogo je zajebano sa njima jer su u stanju da zagovnaju svaki posao i da ubiju svaku zelju da se uradi nesto novo, pa makar i ne uspelo, i da ga dovedu u stanje zicerasenja bez ikakvog efekta.
    Nisu svi takvi, ali vecina ljudskog zivlja je takvo. Uvek radije radim sa studentom koji ima volju a ne zna kud udara nego sa metuzalemom koji uvek zna tacno sta treba da se radi i zasto to ne valja.

Ustvari nerviraju me ljudi koji uvek znaju sve kao, a oni su uglavnom matori. Mrzim da radim sa njima.

8. Nervira me i kad uhvatim sebe da razmisljam kao ova osoba sto opisujem iznad. Pogotovo me nervira ako kasno to primetim.

9. Neko te zajebavao zbog dokaza da je kvantna fizika tačna, a Ajnštajn gluperda? Matorci imaju taj problem kapiranja nebitnosti vremena u kvantnim stanjima :)

10. Neko te zajebavao zbog dokaza da je kvantna fizika tačna, a Ajnštajn gluperda?

ma jok, pricam generalno, pocelo da me smara zicerasenje ljudi u zivotu. pa sad, to i ne bi bio neki problem boli me kurac sta ko radi u zivotu, al nervira me kad prenesu zicerasenje na posao gde stvarno nema nikakve potrebe za tim, i gde nema nikakve kazne i da se pogresi nesto... stavise je pozeljno, jer inace nista novo neces napraviti.

mnogo je nezgodno kad si osudjen da radis sa osobama koje ne prihvataju nista sto ima manje od 100% verovatnoce da uspe, jer stvari koje su takve po pravilu vec postoje ili nemaju nikakvu vrednost.

11. Bruce, nesporazum. Na kapuna sam mislio. On ima zahteve.

12. PA ODAKLE MI AUTO jbttttttt

13. Razumem te Celte, nego pokušavam da okrenem na zajebanciju. Ceo život sam u situacijama u kojima mi betonski blokovi odlučuju koji čekić da kupim za posao. U staroj firmi gde sam radio kao programer i PC serviser o nabavci računara je odlučivao lik sa srednjom mašinskom kome je programski jezik bio egzotična klopa.

Što je najgore, imam milion ideja, a nemam dovoljno znanja da ih sam proverim, a često pošaljem ideju ljudima koji ni ne čitaju nego samo kažu "to je nemoguće" - sećaš se i sam, ti si prvi koji mi je nešto obrazložio na način da ukapiram da si uložio truda u razmatranje ma koliko blesavo zvučalo u startu.

14. Nerviraju me gastarbajteri koji potpuno prihvate novu ulogu, postanu veci katolici od pape i pocnu da pljuju na svoje poreklo bez razloga.
    Takodje me nerviraju i oni koji ni trunku nece da prihvate novu kulturu i bar malo da se prilagode istoj, i onda jedu govna kako je trulo sve osim domovine u koju se ne vracaju.
    Univerzalno pricam, ne samo za nase.

Ovi iz prve grupe su obicno skolovaniji i "emancipovaniji" pa me dodatno nerviraju jer jedu govna konstantno i obilno.

15. Kelte sto si se uzrujl dragi prijatelju ? x(

16. onako, volim da pricam sta me nervira.

Nerviraju me ateisti koji slepo veruju da je religija i drugacije misljenje zlo. Obrnuto isto vazi.

Bruce, znam, samo nastavljam.

17. Nerviraju me ljudi koji imaju poganu dusu a iskreno misle da su dobri. Nisi dobar konju imas zlo u sebi ko i svaki covek na zemlji, osim onih sa iquom 55.

Ne mislim na one sto znaju da su govna u dusi a prave se da su dobri pred drugima, mislim na one sto stvarno misle da su dobri ljudi. Ti me nerviraju.

18. Nije zlo, no je sekta koja je prihvaćena globalno. tzv. legalna sekta.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.