A dobro, ima debila što se nameću sa debilnim pričama tokom cuganja i na sav glas to izjavljuju.
Ali kad pogledaš, većina poznatih svjetskih naučnika, ljudi koji su imali važna otkrića za poboljšanje života ljudi i razvoj ljudske rase bili su ateisti.
meni ni šiptar ni hrvat ni musliman ni katolik ne smeta dok ne krene da kenja o ratovima 90ih i to
čim se toga dohvati nema šanse a da ne dođe do neke svađe
ti dok si sa svojima pričaj šta oćeš kada si u drugom okruženju bar se pravi da si normalan i toeto
meni ni šiptar ni hrvat ni musliman ni katolik ne smeta dok ne krene da kenja o ratovima 90ih
Upravo o takvima i pričam, samo s naše strane. Boli me bre kurac prijatelju, bilo pa prošlo, kad bi ja živeo u vremenu u kojem mi je bilo najbolje još bi štafetu nosio. Popij piće, iskuliraj i da se rastanemo ko ortaci. Šta te briga s kim se ja družim.
Ali kad pogledaš, većina poznatih svjetskih naučnika, ljudi koji su imali važna otkrića za poboljšanje života ljudi i razvoj ljudske rase su bili ateisti.
nisu, bar ne na nacin na koji je prosecan kmet ateista. anjstajnov ateizam i tvoj ateizam nisu ista stvar dechko. to kako su oni ateisti bi se pre svelo na neku vrstu agnosticizma usled poznavanja mnogo vise stvar od averidz makaronca.
kmetov ateizam je samo verovanje da su ti ljudi u pravu. dakle, religija.
svaku priču o ratu možete u korijenu da sasiječete sa jednim:
- Ae.
ili ne mora ni da bude u korijenu, u kojem god trenutku vas neko nešto pita 'a kako sad 3 precjednika', 'a ko je započeo rat' itd., uvijek dobro dođe jedno:
- Ae.
hm, interesanto stanoviste celt i makaronac..
I ateizam je sekta koja je prihvacena globalno, tzv "kul" sekta onih sto su "pametniji".
Ovo potpisujem, a dodajem i one što kažu "Kako možeš da se družiš s njim kad je peder/šiptar/hrvat/antialkoholičar/žuti/crveni/plavi/"
A dobro, ima debila što se nameću sa debilnim pričama tokom cuganja i na sav glas to izjavljuju.
Ali kad pogledaš, većina poznatih svjetskih naučnika, ljudi koji su imali važna otkrića za poboljšanje života ljudi i razvoj ljudske rase bili su ateisti.
meni ni šiptar ni hrvat ni musliman ni katolik ne smeta dok ne krene da kenja o ratovima 90ih i to
čim se toga dohvati nema šanse a da ne dođe do neke svađe
ti dok si sa svojima pričaj šta oćeš kada si u drugom okruženju bar se pravi da si normalan i toeto
KAD ATEISTI KENJAJU SAMO IH PITAJTE AKO BOG NE POSTOJI U ŠTA VI NEVERUETE HA HA
ŠAH MAT PRIJATELJU
bohore izvređo sam te na nekoj od prethodnih strana stv mi nije jasno što se nisi uvredio brt
Upravo o takvima i pričam, samo s naše strane. Boli me bre kurac prijatelju, bilo pa prošlo, kad bi ja živeo u vremenu u kojem mi je bilo najbolje još bi štafetu nosio. Popij piće, iskuliraj i da se rastanemo ko ortaci. Šta te briga s kim se ja družim.
Kap Bohor veliki je ne dotiče ga mišljenje sujetnog Mađara
AXaxaxaxa e jesam ti se sad nagovorio
nenad silni i pseto prvovenčani
nisu, bar ne na nacin na koji je prosecan kmet ateista. anjstajnov ateizam i tvoj ateizam nisu ista stvar dechko. to kako su oni ateisti bi se pre svelo na neku vrstu agnosticizma usled poznavanja mnogo vise stvar od averidz makaronca.
kmetov ateizam je samo verovanje da su ti ljudi u pravu. dakle, religija.
Meni su svi ljudi isti...svijet bi bio mnogo ljepše mijesto za život kada ne bi bilo mržnje a bogumi i ratova ;)
svaku priču o ratu možete u korijenu da sasiječete sa jednim:
- Ae.
ili ne mora ni da bude u korijenu, u kojem god trenutku vas neko nešto pita 'a kako sad 3 precjednika', 'a ko je započeo rat' itd., uvijek dobro dođe jedno:
- Ae.
Pseto je prvovenčani sigurno axaxaxaxa
Odličan skeč moram priznati
lol celt nub pa nisam atesta, no ti pričam objektivno
ti si subjektivan i voliš da se raspravljaš
klasičan zadrti pravoslavac
ne želiš ni ono da prihvatiš, no nešto razdvajaš ateiste na klase pa pljuješ
Nisam religiozan konju, al se ne deklarisem ko ateista, jer me nerviraju dajhard ateisti.
Pa mi smo svi ovde polu-Deisti. Zar ne? :D
pa i ja sam takav jebo te konj :D
nisi ispratio Makaronac, ja nisam ateista ali mi smeta isto što i Celtu :)
samo satana,sandor lavej,hotel kalifornija...