U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Nisam ono tebi ništa pisao Bruce, sve sam Celtu pisao
No tvoj post uletio između :)
A i meni takvi smetaju, mrzim kad se nešto nameće sa bilo koje strane.
ovde ne može ni da se prati ko kome odgovara :)
ne kazem da se treba religijskim ljudima nabijati na nos kako nisu u pravu,ali kada se donose bitne odluke za ljude i slicno,onda tu nema mesta bajkama...kada se prica o nauci tu nema mesta bajkama...kada se prica o realnosti uopsteno tu nema mesta bajkama...na ovom forumu vise se bajke gledaju kao realnost,zato se i osecam ko da sam upao u vremeplov za 1590te,generalizacija mnogo i mrznje prema drugim nacijama,narodima,kulturama i subkulturama,eno na zakljucanoj temi pitaju zasto je bitno dal neko ima veliki ili mali kurac,bitno je jer je pitanje da je psiha coveka sa malim kurcem da projektuje mrznju prema drugima i drugacijima,dok kad imas veliki kurac racionalnije gledas na stvari,daleko shire je to od toga ko bolje ili losije jebe...mada i to je generalizacija,ali barem podrzana od strane psihologa,ne kazem da je u 100 posto slucajeva tacno,nije cak ni u 80 posto,ali ju nouv,daleko je veca mogucnost da si ljakse prejak kad imas mali kurac
Giv pis d čens lololo
Znaš, mislim da si skroz u pravu ovde.
A cekaj Ollanik, jesi ti pure ateista ili neki deista i slicno? Mislim imas li neko svoje nekonvencionalno vidjenje vise sile ili potpuno negiras postojanje iste?
ne znam sta sam tacno...ne verujem ni jednoj religiji na ovom svetu,kao i bilo koje zivo bice koje upravlja univerzumom...verujem u jednu naucnu teoriju koja tako dobro objasnjava realnost,da ne vidim kako bi uopste drugacije moglo biti...teorija struna itd...znaci ne negiram da je sve sto smo videli da je to sve,ali opet moras mi preljuto objasniti da bi ti verovao kad mi pricas o tome sta ce biti sa mnom kad umrem ili ko vlada svemirom...a cak i da nema objasnjenja,ne bi verovao da nema nicega van ovog svemira jer bi bilo glupo verovati da je samo ono sto smo videli sve...ne verujem da iko veruje u to uopste
mislim da vecina vernika ne veruje iskreno u boga,nego ajde kao za svaki slucaj,realno
+1
Matorie gledam popa danima kako kupi pare na kladzi, pa ti vjeruj u sta hoces.
Od tad i ja osvestam listu brzopotezno tri puta nije poopo lood cim brsti pare tako.
Mi smo rodjeni verujuci. Covek nosi veru kao sto drvo nosi lisce.
Ako prolaziš kroz težak životni period, i pitaš se gde je sada Bog. Seti se, učitelj uvek ćuti za vreme testa.
sto kaze radj:djavole mozes samo da mi popusis kurac!
U cemu se sastoji vera? Da se cini sto je moguce manje zla, a da se dobro cini u izobilju. Dobrota prema slabijim, postovanje prema onima koji to zasluzuju, kontrola nad samim sobom i dobronamernost prema svim bicima. Eto rituala koje treba ispunjavati na svakom mestu.
a to bez religije nie moguće? dobra dela činiš iz straha?
Ili lisa dela cinis iz straha druze rajo? Mislis da bi muslimani cinili razna (ne)dela da nije proroka i kurana?
Kako uklapas mali i veliki dzihad? Ili cuvenu "duznost i obaveza svakog muslidze da unistava nemuslimansku imovinu ubija muske ... "
P.S. Djavolov najveci trik je da je ubedio ljude da ne postoji. Zakljucak:
Djavo > madjionicar od Boga.
Mene nikad nije bilo briga za vake dubokoumne teorije. Kad se nateram da razmislim, zašto bi postojanje boga, špageti čudovišta ili velikog praska imalo ikakav efekat na moj život? Sa jedne strane imaš neko više biće, zašto bih ja bio mogućnostu da utičem na nešto što na većoj razini? Čist egoizam je baviti se bogom. Sa druge strane imaš teoriju koje je jedno 5000 godina od toga da može da bude naučno korisna i jedini razlog što postoji danas je što je neko posvetio život da dokaže da ovi vernici nisu u pravu. Besmisleno. Ja sam na višem stupnju razvoja od životinje zato što koristim viljušku za jelo a kondom za jebanje, a ne zato što imam vremena da razglabam jer neko drugi okopava njivu umesto mene.
Kakvo je ovo vrijeme doslo da neam od koga traziti odabranu :(
mukica brate :(
PA ODAKLE MI AUTO jbttttttt
Bato moj, prebaci mi 5 paketa u Kišalaš i kupiću ti ML-a istog ko moj jebo te auto
Nervira me kad se navučem na jednu pjesmu pa je slušam 700 puta dnevno i onda za 2 dana mi mrska jer se prezasitim