Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
https://lh6.googleusercontent.com/-d_GzIurkWNU/UM_2R_53HlI/AAAAAAAAAL8/OBHVDzwgswY/timthumb.png
http://vukajlija.com/forum/teme/1384-sta-te-nervira?strana=206#post_3343441 pa ti si mozda evolucionarno iznad zivotinje ali si ispod coveka definitivno,cim ne kapiras zasto se ikad neko zapitao o svemiru i dubokim stvarima
"dubokim stvarima" xD
Ako ga turim u pičku da l' će diziđe na dupe? Oklen voda u bunar? Kutija od frižidera dublje ili jednako kutija od dve stolice iz forma ideale? Zašto krtica pravi krtičnjak a ne izađe napolje?
pa kad nadjes odgovor na te duboke stvari mozes se baviti odgovorom na ove duboke stvari :D
Прави верник је неко ко тежи да успостави физичку (организам који исправно функционише) и духовну равнотежу. Свака вера у свом изворном значењу има за циљ постизање те равнотеже.
Онај ко на сва уста кука како је добар, а други дволични је лош човек. И мене такви нервирају.
Верују у Бога, али не верују Богу. У томе лежи та недовољна вера тј. неискреност коју помињеш.
Нервира ме Адел и сви који се ложе њене песме.
lol, napisem da me nerviraju zatucani ateisti i vernici i vi raspalite teolosku diskusiju 3 strane iza.
nervirate me.
Добро је док је дискусија, не ваља кад би прешло у расправу. Лоло
a sto je to toliko osetljiva tema koji kuras,sto se svi nesto shlogiraju ovde kad se o tome prica
vera - kupa se
Braćo raspravljane o veri je bilo aktuelno još dok se akaunt Jovanča zvao AleksandarKg
Daj da pričamo o pičkama to ne izlazi iz mode
šta li ti imaš u tima paketima lebe mekani :D
pa sad kad bi neko javno objavio na fb recimo da ne veruje u boga nijedna picka ga ne bi htela iako te picke u zivotu nisu takle bibliju..odma za ateistu misle da je cudak, ne plasi se boga znaci moze da ubije itd itd
Nervira me kad ljudi objave na fejsbuku da ne veruju u boga. Ne bi trebalo da upozoriš žrtvu pre nego što je ubiješ.
nije istina,picke vole da budu ubijane
promenilo se malo vreme odkat je umro car lazar i to...
ha to ti mislis, pa vecina ljudi u srb je strasno zaostala i primitivna, uklopili bi se u srednj vek bez problema.mene su grdili na poslu jer su saznali da ne postim na krstovdan..jedan kolega mi je rekao da sam antihrist ja sam njemu rekao da je glup.odmah su poceli da mi sude zbog toga sam im rekao da bi za njih bolje bilo da bog ne postoji inace u suprotnom ima da najebu.a ja nisam nikad rekao da ne verujem u boga, u sta ja verujem to je moja stvar
ja verujem
ko veruje pobeđuje a verujemo svi
takva nam je tradicija i van vukajlije smo tim!
Како што рекох, нервира ме Адел и сви који се ложе не њене песме.
ХЕЛОУ ФРОМ ДИ АДР САЈД ... МЉАЦ, МЉАЦ... ЕТ ЛИСТ АЈ КЕН'Т СЕЈ... МЉАЦ, МЉАЦ... ДЕТ АЈ'В ТРАЈД... МЉАЦ, МЉАЦ... ТУ ТЕЛ ЈУ АЈ'М СОРИ... МЉАЦ, МЉАЦ... ГРОК...
(Који сам Пров постао кад су дебели људи у питању, јеботе!)