Нервира ме продавачица која са 10 цм није чула моју мајку кад јој је рекла И ЈЕДНУ ДРИНУ а ја сам је чуо на 10 метара, јеб'о јој пас матер, да јој јеб'о пас матер глуву.
Који курац питаш што ћу још кад ми то не даш, говече мртво. Да није питала, фино бих купио на трафику неђе, а овако ћу курац да пушим ноћас. Велики курац.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Nervira me kad neko smara sa Jovičićevim postovima...
Кад желим све да убијем, зависи од тебе. :Р
Što si neurozna decxko?
Bez truda nema muda..
Испити, пиздим. И умјесто да учим, смарам се овдје. :)
Pa i ja isto. Opušteno. :)
Их, ваља скупит' просјек за дом, синак, није то лако :)
E jebem li ga, ja sam u stanu, pa ne brinem. :) Meni samo jedan još da dam uslov i opušteno. :D
Дом је закон, вјеруј ми, никад га не бих мијењала! :Д
Ја имам још 9 комада до октобра. :Д
Au, ne bi' ti bio u koži. :D Ja dao 4 komada, ostala mi još 3, 1 za uslov, 2 za budžet. :) A ne znam, ne bi' ja u domu mog'o nikad. :D
Вјеруј ми, то сам и ја мислила, зато нисам ни хтјела на првој години, ал'.. супер је! :Д
Eto kad dođem u Ns za 10 dana, vodiš me da vidim kako je. :P :)
I što sad spemujete temu, 'leba vam?
Хах, скромно. Размислићу :)
И ти кукаш сунце ли ти калајисано. Ја дао седам комада, остало још седам, 4 за услов, 5 или шест за буџет. :/
Odsad sve na pvt. Sunce ti. :)
I ti na Vukajliji... Uči, jebem te! :D
Os mene vodiht u subotu?
Видро, који факс?
Нервира ме продавачица која са 10 цм није чула моју мајку кад јој је рекла И ЈЕДНУ ДРИНУ а ја сам је чуо на 10 метара, јеб'о јој пас матер, да јој јеб'о пас матер глуву.
Који курац питаш што ћу још кад ми то не даш, говече мртво. Да није питала, фино бих купио на трафику неђе, а овако ћу курац да пушим ноћас. Велики курац.