Šta te nervira?

1. Da pušiš Marlboro, možda bi i čula, više bi te oderala.

2. Реме, филозофски. Спрдња је, ал' 20 испита по години ми је стварно превише обавеза, јер ваља из свега извућ' 9-10. Сморише :)

3. Мени из свега ваља извући 6-7. Матер им јебем, и даље не верујем да је ОЕТ 1 положило четворо од 250 студената. :/
    Сморчина. Одох да пробам да учим.

Елем, од ова четири дајем сигурно два. Остало ћемо видети. :/

4. Ух, знам да је зајебано. Моја другарица га вуче већ 2-3 године, не знам које си ти год, ал' претпостављам да је слична ситуација..

5. Није слична, тек сам уписао. :)

6. Boktemazo, vidite li vi naslov ove teme?!

7. Ти '92? О во имја оца.

8. Kad popizdi Kostić pa nas pobanuje i pukne katanac.

9. Што, шта је чудно у томе што сам млађан? :)

10. Све што сам мислила о свима овдје се измијењало, матере ми. Мислила сам да си '87.
    Костићу ♥

11. Pa to bi značilo da vučem OET pet godina. :) Nemoj me urekneš, planiram ove da ga dam. :D

12. Уј, срећно онда. Дај бар кеца. :)

13. Štefi će da nas pusti malo, pa će onda da pobriše postove, je l' tako Štefi? :D

14. Nije Vidra maler, šta ti Jebač prorekne, to ti je. :)

15. Искрено вјерујемо да'ш проћ'. :Д
    Ма, нинка, не'а он појма.

16. ALO TINEJDŽERI! imate onu vašu temu, ostavte ovu za zrele jedinke koje stvarno moraju da se ijadaju nekome
    NEMAM POSO NEAM PARE NEAM NIŠTA SAMO MAČORA KOJI ME NE ŠLJIVI NI DVA POSTO

17. Nije Vidra maler, šta ti Jebač prorekne, to ti je. :)

Da, znas kad sam ja proreko da ce Duce da najebe u saobracaju?

Inace, da ne bude spem, nervira me kad me nece u nekoj igri, tipa PES, slagalica, karte i ta govna. Zbog toga je stradalo pola namestaja u stanu.

18. I smara me opominjanje za spem na temi koja je za tri godine došla do dvadesete strane. Nije preterano živa tema i samim tim ne smetamo trenutnoj konverzaciji na istoj. Lako je obrisati spem na ovakvoj temi. Loše je kad tema u startu skrene sa puta. Evo ovo je odgovor na prvi post.

19. Kad popizdi Kostić pa nas pobanuje i pukne katanac.

A da otvorimo temu na forumu samo za hejtovanje Kostića? Malo je zajebano hejtovati ga na 300 tema i definicija... :)

20. Била је тема, Happy Hour.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.