Šta te nervira?

1. Opel*
    Insignia
    sponzorusa klasicna

2. Nervira me kad se ljudi hvale kako poste. JA POSTIM ETO DA ZNAŠ KAKO JA POSTIM JOJ TEŠKO JE AL JA POSTIM TO JE UZVIŠENO DA SE POSTI.

Nervira me i kada "poste" pa se sve svodi na uzdržavanje od napolitanki i ostale mrsne hrane. A pije rakiju. I pivo. I psuje. I drka. Jebe. Gleda guzove. Mrš jebem te u tvoj post.

Nervira me i kada seru kako im post smeta. JOJ JA PADNEM U NESVIJEST JOOOJ NEMA HRANE JOJ a konzerva tunjevine 420 kalorija ima, pojede četir dnevno i dva leba. Još malo pa ko rudar.

Nervira me koliko su ljudi govna jebote baš su govna

3. I kad jutjub sa đanija prebaci na sha. Ko još sluša njega jebote daj đanija šta me jebeš

4. опусти се брт, лези на под и по десет понављања кимуре, триангла и армбара, ова два фул дрил са макс куковима у ваздуху, да леђа на тепиху/паркету БОЛЕ
    ОК?

5. Ne moš armbar drilati sam i sa kukovima u vazduhu, moraš imati oslonac nečim.

6. нервира ме то што су ђеци дојуче ђедови пријављивали оног ко слави божић и славу, а сада највећи бадњак носе слиак за фејзбук и три прста увис

7. Nije to istina, brate, svi su oni slavili ali u tajnosti, kunu se. Govna dvolična.

8. нуб алерт
    брт класичан соло дрил... исто ко триангл - легнеш на леђа, рашириш руке на под за баланс и исто ко триангл само уместо да скопчаш ноге уврнеш кук у једну страну, као да радиш армбар лику који је почео да устаје, издигнеш се ко свећа на трапез

9. Po tom tvome - koja je razlika između armbar drila i triangl drila? Po nekom principu, i kad radiš triangl moraš uvrtati kuk tako da fejluješ u tom armbar drilu. Njega radiš tako što fino sjedneš, izdigneš se kao kad radiš ruski tvist, zatim zabaciš malo lijevu nogu, spuštaš lijevo koljeno na pod i desnom ispruženom nogom opisuješ polukrug. Zatim zabacuješ desnu nogu otprilike na sredinu, spuštaš desno koljeno na pod, noga je polu-savijena, lijevom nogom opisuješ polukrug. Radijus kretanja ti je 180°. Jer kad radiš dril za triangl iz zatvorenog garda radiš već sve pokrete i za triang i za armbar i za hvatanje omoplate i za waiter i 100 kuraca još. A armbar možeš raditi i iz mounta, što upravo pokriva ovaj moj dril. Raznovrsnost ti pomaže, nemoj biti ograničen mozgom.

10. ниси у праву скочимише

11. Napolitanke s limunom su posne.

12. Kad neko ostavi ovakav oglas, hoce auto od 3000-3500 al da plati 2k. Jos postavlja uslove neke.

http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7527384/volkswagen-golf-4-kupujem

13. To neki trol, brate.

14. Ne verujem, previše je realno da bi bio trol. Ima takvih pajsera koliko hoćeš.

15. Danas se ne nerviram. Ako se nerviram, bicu nervozan cijelu godinu. A to mi ne treba.

16. Слепи, лајкуј ми слику на фејсу

17. Моји се никад нису крили да славе сиг

18. snapchat i što me pitaju e imaš snapchat i to. koja je poenta te retardirane aplikacije koja otvara kameru čim uđeš u nju a svi znamo da kamera jede bateriju. i treba da jebeno svajpuješ sedamnaest puta da bi otvorio čet s nekim. i ne možeš da pritisneš ono gde se obično pritiska da pošalješ poruku jer to dugme opet otvara kameru nego moraš na enter na tastaturi. i sve nestaje, tako da pola vremena ne znam ni šta sam poslednje napisala i kad vidim odgovor ne mogu da se setim na šta mi je osoba odgovorila.

kapiram da eventualno može da bude korisno to što sve nestaje ako se šalju neke slike de su ljudi goli ali opet ne treba biti pička nego poslati i to na whatsapp ili viber šta ima veze

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.