Nervira me sto je postalo ''moderno i kul'' da si ''depresivan''.
Nervira me što Papetov stil pisanja ove rečenice direktno asocira na stereotip ljutih dekiyca iz crtanih koji žive sami i kad se neka djeca zajebavaju on dolazi "youuuuu meddling° kidssss"
°Neam pojma kako se ovo piše
P. S. Moderno je to već ihaha, još nešto prije nego što se Kurt Kobejnovao.
Uh sad sam dosao.sa jednog slavlja, burazer od strica blizancima pravio prvi rodjendan, mogao bi da ubijem nekog. KAKO MOGU da onoliko pojacaju muziku jebo ih konj nenormalni I GDE nalaze ona govna od pesama i ko je kozama dozvolio da budu pevaljke?
U pravu je Pseto, mozda je to sada standan repertoar, ali je gowno od koga ja ludim. Mislio sam da sam sve preziveo posto sam ma jednoj svadbi OSAMNAEST puta slusao "Moj zivote zivoticu", a veceras nisam izdrzao drugi put neku pesmu gde on kune celu svadbu da se zalede, ili tako neki kurac, a jesam neku belu ciganku sto oce dobra kola i volece je njegova majka al to mora da se plati, i to triput, i tu bas meketanje pevacice dolazi do izrazaja, ALO BRE Miroslav, Milance, Sinan, Saban, Semsa, Tozovac i ja VOLIM i narodnjake ali ovo novo je neizdrzivo
Torazulu, toliki biznis vodiš, sad su ti baš prošli ovi praznici i nove godine pa si zgrnuo gomilu, isprsi se malo, sviraće muzika celu noć ipčeta u krug, ako hoćeš da platiš jbg!
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
http://tadbir24.ir/files/fa/news/1393/11/4/44791_387.jpg
Фрајле.
Nervira me sto je postalo ''moderno i kul'' da si ''depresivan''.
Brt to je moderno e'o 15 godina.
Nije moderno nego normalno! Srbija
Nervira me što Papetov stil pisanja ove rečenice direktno asocira na stereotip ljutih dekiyca iz crtanih koji žive sami i kad se neka djeca zajebavaju on dolazi "youuuuu meddling° kidssss"
°Neam pojma kako se ovo piše
P. S. Moderno je to već ihaha, još nešto prije nego što se Kurt Kobejnovao.
Dobro si napisao.
EDIT: mislim na "meddling" deo
Aha ok đoto.
E vidis to je govnjava americka prica
Uh sad sam dosao.sa jednog slavlja, burazer od strica blizancima pravio prvi rodjendan, mogao bi da ubijem nekog. KAKO MOGU da onoliko pojacaju muziku jebo ih konj nenormalni I GDE nalaze ona govna od pesama i ko je kozama dozvolio da budu pevaljke?
http://shpajz.rs/wp-content/uploads/2015/05/kurir.rs_2.jpg
pa sta su to pustali od pesama torazulu??
ma sere torazulu verovatno standardni repertoar za slavlja
najbolje da puste metalike da isteraju decu iz pameti a prvi im rodjendan tek
https://i.imgflip.com/xih0p.jpg
Jao jesu ti baš glasno puštali Viki Miljković?
HAAHAHAJAH KAUNTE, ISTI :D
Odličan torazulu propo!
U pravu je Pseto, mozda je to sada standan repertoar, ali je gowno od koga ja ludim. Mislio sam da sam sve preziveo posto sam ma jednoj svadbi OSAMNAEST puta slusao "Moj zivote zivoticu", a veceras nisam izdrzao drugi put neku pesmu gde on kune celu svadbu da se zalede, ili tako neki kurac, a jesam neku belu ciganku sto oce dobra kola i volece je njegova majka al to mora da se plati, i to triput, i tu bas meketanje pevacice dolazi do izrazaja, ALO BRE Miroslav, Milance, Sinan, Saban, Semsa, Tozovac i ja VOLIM i narodnjake ali ovo novo je neizdrzivo
Nemojmi reci da je u pitanju luisova pesma mecava crni ti ( ovo sto zalede svadbu)
Torazulu, toliki biznis vodiš, sad su ti baš prošli ovi praznici i nove godine pa si zgrnuo gomilu, isprsi se malo, sviraće muzika celu noć ipčeta u krug, ako hoćeš da platiš jbg!