Ahahaha jes propo vrhunski, isti ja, jos sam crnac...:-)))
Eee zadnji kome sam ja davao pare je Neda celavi da mi peva "Umri u samoci"...
Ali da, otkad ne pijem problem je to...
Malopre mi pozvonio nepoznat čovek na vrata, reko da je iz SNS-a i pitao me da li cu glasati za njih!!! A onda upisao moj odgovor u tabele sa spiskom stanara!!! Jbt!
Trebalo je da im kažeš da si Jehovin svedok i da ćeš rado odgovoriti na sva njihova pitanja, ukoliko uđu da im otkriješ spasenje koje nudi Jehova.
Bili i kod mene, zajebavao sam ih, a onda ostavio neodgovorenih pitanja. No, verovatno imaju neku rubriku i za takve. Sigurno nisu upisali: ok,naš.
To, počneš da mu pričaš na nekom stranom. Ja ove ulične presretače odjebavam na ruskom. Svaki prvo pomisli: o, evo ga stranac, pa pita: Ingliš, jes? A ja kažem: Njet! I onda naletim na jednog, prodaje neki časopis, ja na ruskom krenem da objašnjavam da ga ne razumem, kad i on na ruskom, kupić za neke humanitarne svrhe. A ja ga pitam da li primaju rublje. A on onda kaže da ne primaju, ja slegnem ramenima i odem dalje...
Људи који постављају слике оног надуваног лика са црвеним очима са тотално несмјешним текстом, а вутру су видјели само на екскурзији кад сам запалио топину ко пласт сијена, мајку им јебем неиживљену.
Nervira me kad su muškarci u fazonu "možeš da uradiš X ili Y" kao da su mi oni dali dozvolu i predočili mi te opcije i kao da ja sama ne znam već šta mogu da uradim
Makaronac
trebala si mu reći moj glas je privatna informacija i ne dijelim je nikome
prijatno i doviđenja adios amigo
Али она је вукајлијашица сходно томе није могла тим речима одговорити јер вукајлијаши воле подијелити ствари једни са другима како на сајту тако и ван њега нате кајлијаши су добри људи
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
trebali su neki naci oi da im pustaju.da se razviju kako valja i dolikuje.
Ahahaha jes propo vrhunski, isti ja, jos sam crnac...:-)))
Eee zadnji kome sam ja davao pare je Neda celavi da mi peva "Umri u samoci"...
Ali da, otkad ne pijem problem je to...
Malopre mi pozvonio nepoznat čovek na vrata, reko da je iz SNS-a i pitao me da li cu glasati za njih!!! A onda upisao moj odgovor u tabele sa spiskom stanara!!! Jbt!
poceli su strvinari da oblecu.
Trebalo je da im kažeš da si Jehovin svedok i da ćeš rado odgovoriti na sva njihova pitanja, ukoliko uđu da im otkriješ spasenje koje nudi Jehova.
Bili i kod mene, zajebavao sam ih, a onda ostavio neodgovorenih pitanja. No, verovatno imaju neku rubriku i za takve. Sigurno nisu upisali: ok,naš.
Partizanko, ako nisi dala pravi odgovor, počni da tražiš kartonske kutije, ne gine ti selidba.
Trebalo je da kažeš: Sačekajte, ja nisam opredeljena, ali sad ću da zovem Džekija da vam objasni. Znate, on je mastif... Džeki, Džeki, kuc, kuc!
trebala si mu ja sam iz bosne mene to ne interesuje ba
Rekla sam: nemtudom! I jos nesto.
Sto mu nisi bacila bombu ( kapiras kao mlada partizanka bacala bombe)
Odličan skeč mladog armina xd
Odličan skeč! To ću sačuvati kad dodje da pita jel sam se predomislila...
To, počneš da mu pričaš na nekom stranom. Ja ove ulične presretače odjebavam na ruskom. Svaki prvo pomisli: o, evo ga stranac, pa pita: Ingliš, jes? A ja kažem: Njet! I onda naletim na jednog, prodaje neki časopis, ja na ruskom krenem da objašnjavam da ga ne razumem, kad i on na ruskom, kupić za neke humanitarne svrhe. A ja ga pitam da li primaju rublje. A on onda kaže da ne primaju, ja slegnem ramenima i odem dalje...
Haha, idu od vrata do vrata i to pitaju?! Pa stvarno...
Људи који постављају слике оног надуваног лика са црвеним очима са тотално несмјешним текстом, а вутру су видјели само на екскурзији кад сам запалио топину ко пласт сијена, мајку им јебем неиживљену.
Nervira me kad su muškarci u fazonu "možeš da uradiš X ili Y" kao da su mi oni dali dozvolu i predočili mi te opcije i kao da ja sama ne znam već šta mogu da uradim
Али она је вукајлијашица сходно томе није могла тим речима одговорити јер вукајлијаши воле подијелити ствари једни са другима како на сајту тако и ван њега нате кајлијаши су добри људи
Pjesmi moj živote životiću ništa ne fali kad imaš 2 promila u krvi
Nerviraju me vragolani što se razgaće po ovom kijametu i slikaju za fejzbuka.