Šta te nervira?

1. ja kurac u snijeg umočim i onda pišam

2. ja nataknem veliku grudvu snijega na kurac i onda moj kurac bude nos snesku belicu

3. nerviraju me ljudi koji nataknu veliku grudvu snijega na kurac i onda im kao kurac bude nos snesku belicu

4. ja uzmem one male viljuske za americke krofnice pa nabijem u kurac pa uzmem pa se savijem od bola

5. Izijem se saginjati neće!

6. Nervira me kad Srećko Krečar pjeva.

Ne znaš, brate, nemoj, sviraj tu klavijaturu kad ti bog već dao talenat, to je za tebe.

7. Nervira me kad Srećko Krečar pjeva.

+1

И мени је мука кад ми неко дође и крене да ми хвали певање Срећка Кречара, а и Космајца. Свирам јесенас са једним клавијатуристом и свирамо песму од Саве Радусиновића. Ја свирам онако како је у студијској верзији, а овај ме опомиње да свирам друге акорде. Ја га питам које акорде, он ми убацује неке, везе са тим тоналитетом немају, и каже ми да је тако у верзијама Срећка Кречара и Космајца. (!!!!) Пусти ми он те обе верзије и тамо где ми он каже да изменим акорде, ја лепо чујем жешће фалшеве и испадање из тоналитета; и код Кречара и код Космајца. Свака част њима као клавијатуристима, али као певачи су испод просека.

8. Kosmajac je najbolji klavijaturista na ovim prostorima. Žena njegova sedela samnom u srednjoj 4 dine. Prejake glasovne mogućnosti ima al je problem što se zalebio do jaja pa se sad pijan i drogiran glupira jbg.

9. U 5 dina nema nastupa da je strejt

10. Krečar je lokalac jbg 5 klasa ispod Radomira

11. Kosmajac se satire ozb

12. Nabiti na kolac sve koji su glumili, producirali, režirali, statirali, jeli gomna u Policijskoj Akademiji svih šest sedam delova šest sedam im maiki jebem degenske retardirane. Uštroiti i sve kojima je smešna a diskove trake cedeove spaliti

13. Соко зове орла Сокодзове орла
    Орао пао орао пао

14. Kosmajac+andreana cekic= super

15. Čisi dupli ako se sme znati MachxoOdChizme?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.