Боб је испунио свој циљ и без дизања револуције. Испрепадао је све на сајту са својих 290858947534783453490 дуплих налога и сад сви нагађамо који је његов 290858947534783453491. налог по реду.
Бобова сенка ће ходати по Вукајлији, лутати по форуму и плашити господу...
Фендере, ако те не мрзи би ли љубезан био да ме мало упутуш у целу ту причу око њега, баш ме занима јер ме оптужују да сам његов дупли, тобоже јер убацим реч великим словима тога ради да НАГЛАСИМ нешто.
Ни дан данас не знам које уствари Боб. Нико не зна. Нагађало се да је то дупли од овог или оног члана, после да је то заједнички хејтерски налог више некадашњих активних чланова, који су трајно бановани, па онда и заједнички дупли налог који су корисили бивши модови. Долазио је на форум, писао све великим словима, хејтовао све редом, највише Појзен секту, Јебача и све модераторе. Имао је неки посебан пик посебно на мене (не'м појма зашто).
И бај д веј и ја имам обичај да поједине речи пишем великим словима.
ЈЕБОТЕ, МОЖДА САМ И ЈА БОБ!
усти ми он те обе верзије и тамо где ми он каже да изменим акорде, ја лепо чујем жешће фалшеве и испадање из тоналитета; и код Кречара и код Космајца. Свака част њима као клавијатуристима, али као певачи су испод просека.
Još kad upale onaj vocal procesor, pa nalupao bih im onaj mikrofon u glavu
anti djokovic botovi. razumem potrebu nepoistovecivanja sa osobom koja bi pojela nolovo govno ali brt sta znaci mrzeti novaka ? plus stalno kenjas nesto .i na kraju krajeva sta nole tu ima ostavite vi njega na miru!
Па од тог Боба ваљда. Тако ми рекоше..
Боб је испунио свој циљ и без дизања револуције. Испрепадао је све на сајту са својих 290858947534783453490 дуплих налога и сад сви нагађамо који је његов 290858947534783453491. налог по реду.
Бобова сенка ће ходати по Вукајлији, лутати по форуму и плашити господу...
Фендере, ако те не мрзи би ли љубезан био да ме мало упутуш у целу ту причу око њега, баш ме занима јер ме оптужују да сам његов дупли, тобоже јер убацим реч великим словима тога ради да НАГЛАСИМ нешто.
Милсим НИЂЕ ВЕЗЕ али океј.
Ни дан данас не знам које уствари Боб. Нико не зна. Нагађало се да је то дупли од овог или оног члана, после да је то заједнички хејтерски налог више некадашњих активних чланова, који су трајно бановани, па онда и заједнички дупли налог који су корисили бивши модови. Долазио је на форум, писао све великим словима, хејтовао све редом, највише Појзен секту, Јебача и све модераторе. Имао је неки посебан пик посебно на мене (не'м појма зашто).
И бај д веј и ја имам обичај да поједине речи пишем великим словима.
ЈЕБОТЕ, МОЖДА САМ И ЈА БОБ!
Nerviraju me cigani koji su odjednom otisli na spavanje u ponoc
ево ево
Хахаха, баш фино штиво за ове ситне сате, као хорор прича накострешило ми се крзно.. Изгледа да смо сви ми помало тај Боб! Или ти Бобови!
E gayi osveticemo vam se u plej ofu.
A da, pa vi ne igrate plej of HAHAHAHAHA
Još kad upale onaj vocal procesor, pa nalupao bih im onaj mikrofon u glavu
Чечени. Сви носе ножеве и крећу се у групама.
Nervira me to što je Vukajlija preopterećena u 3 i 20 ujutru, pa kako jebemumater u pičku i sajt, šta, ima posjete iz Japana?
Не, него из Кине. Бушидо је открио Кинезима Вукајлију, навалили да је откупе од Каизена.
http://blog.elektronika.lt/wp-content/blogs/123/uploads//chinese-man-laughing.png
https://i.ytimg.com/vi/6mzNZIKV-Qs/maxresdefault.jpg
http://www.oneworldclassrooms.org/wp-content/uploads/2012/05/fi-13-students_laughing.jpg
АХАХАХАХА! ВУКАЈЛИЈА МНОГО СМЕШНА БЛАТЕ! КУПИМО САЈТ ЗА ТЛИСТА ДИНАЛА!
нервира ме гласна музика са звучника лаптопа
Gorka i slaba kafa.
нервира ме гласна музика са звучника лаптопа
+1389
ima prizvuk pakla
Nervira me kad nemam vise cigare
anti djokovic botovi. razumem potrebu nepoistovecivanja sa osobom koja bi pojela nolovo govno ali brt sta znaci mrzeti novaka ? plus stalno kenjas nesto .i na kraju krajeva sta nole tu ima ostavite vi njega na miru!
...glupi trend dupliranja postova na forumu, dosadno je i nije šaljivo uopšte. Bilo je šaljivo donekle prva dva dana, sad je iritantno.
I samo da predupredim šaljivdžije koje bi i ovaj post duplirale, sad nije fora xDD
Radoje Cincar
...glupi trend dupliranja postova na forumu, dosadno je i nije šaljivo uopšte. Bilo je šaljivo donekle prva dva dana, sad je iritantno.
I samo da predupredim šaljivdžije koje bi i ovaj post duplirale, sad nije fora xDD