Šta te nervira?

1. цилка јебена ја повраћам крв од смеха јеботе хаххаха шта значи то уопште

2. Pa kao... ne znam. Cile, cile-mile, pa valjda je napravila žensku verziju, pa je onda proširila na sve žive, nemam pojma.
    ali osećaj je "?kojikurac?"

3. Nerviraju me ove "vjestice" iz komsiluka koje dolaze i truju me laznim saosjecanjem i laznim pozivanjima na volju boga. Neka se maknu jer toliku zlobune ne mogu da izdrzim.

4. Žao mi je Lućena :( sve to bog radi srazlogom veruj mi...

5. drugarice, lazljivice, kako si mogla

6. Najbolja drugarice, moja zvezdo Danice

7. Lutjena, definiši Zlobun, odmah ćeš osetiti olakšanje

8. zlobun je drevni krajiski bog

9. nije, nego je greska u kucanju

10. 'ajde ne morate biti kurtončine, čim joj iskazuju saosećanje i pričaju da je bog tako hteo možete uključiti te pileće mozgove i shvatiti da nije baš za sprdnju, jebem vas imbecilne.

11. nema zle namere.zajebancija.da je nesto ozbiljno,ne bi se kacilo na forum.valjda...
    ako je neka frka,ja se izvinjavam.

12. Nije problem, moja je greska sto sam pisala

13. љутенин проблен за свако поштовање

14. Nervira me jebeno poklanjanje za rodjendan godisnjicu osmi mart dan zaljubljenih novu godinu zene sve vam jebem u picku na vam 200 evra godisnje nemam vremena ni zivaca da smisljam poklone kurvetine materijalisticke

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.