Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Alvirović i njegovi sin.
hahaahh
odlicno nerviranje,brate
glavice koje su jedva cekale ponoc da na fejsu pisu e pa dame moje neka vam je srecan ovaj dan :))) i neke ruze stavljaju itd. a jos gori su ovi sto u grupama za faks dodaju obavezno koleginice, e pa drage koleginice hvala vam sto nam ulepsavate godinu mi cemo se potruditi vama ovaj dan :))) ;)) <33333
ima vas i ovde picke ajde javite se ;)
poltroni ljigavi, izvestaceni.ima ljudi koji sve rade napamet.npr kad covek nauci napamet te fraze koje se izgovaraju u odredjenim situacijama pa jos nabaci kez..kad recimo glumi kavaljera jer je saznao da to zene vole, naucio sta treba da uradi i to radi samo sa ciljem da bi ostavio dobar utisak.ima ko radi te stvari jer mu je to zabavno ali me mnogo nerviraju likovi koji to rade samo da bi ostavili dobar utisak.i sto je najjace oni za sebe misle da su kavaljeri i da su pazljivi ako za osmi mart kupi cvece i cestita uz kez.pa kad ga riba iskulira onda samo sto ne trazi da mu vrati pare sto je dao za buket cveca.
Zdrawo, Armin. Srećan osmi mart ;)
Smrdljivi šef koji me smara da mu svako veče pošaljem izveštaj šta sam uradio u tom danu, sinoć nisam poslao, jer mi dve nedelje nije ništa odgovorio na izveštaje (a trebao bi) i sad moram na razgovor kod direktora jer nisam poslao izveštaj.
Ljudi koji mi se ulizuju i sve hoće da mi ugode. Osjećam se kao invalid.
Хахахахаха, каква иронија.
Chulo69 log - 09.03.2016.
9-11h: komentarisao muško-ženske odnose na forumskoj sekciji vebsajta duhovitog sadržaja
11-17h: stajao u redu u pošti da uplatim hiljadu dinara autoru Stevčo Smetalo kako bi mi otkrio informaciju kako se zove prva žena autora pseto88
Miris znoja pubertetlija u vežbaonicama niskih higijenskih standarda.
Napustila čas na pola.
Nerviraju me već dva dana mlade specijalizantkinje, pune ambicija, a kao što znamo, kod starih Slovena, ambicija i inteligencija se uzajamno isključuju. Danas su naredile šta da radimo s pacijentima, ali bez pisanja zvaničnih nalaza, pa je Sotona iz mene vrisnuo: "Napravite bistu Radovanu Karadžiću koji vam je dao da završite medicinu, jer u drugoj državi ne biste završili ni osnovnu."
EDIT: Rašo, oprosti, ali rečenica je spustila budale na zemlju.
EDIT #2: Drugarice Katrin, to vas je Sotona kaznio smradom zbog promjene avatara
http://i.imgur.com/JrPLqdQ.png
hahahaha
Hhhahhaha
hahah zna seltik da ga utera, ali zna i klub-sendvič
Zamisli tu torturu da radis sa seltikom jebenim i slusas te skeceve njegove...
Uf, opet sam se iznervirao danas. Neki retardirani deda me napušio da mu vratim pare što je uplaćivao za pretplatu, jer mu trebaju, jer nije on budala što je uplaćivao onda, sreća pa sam ljubazan, pa ga nisam oterao u pizdu materinu i nazvao pandure, samo sam prećutao.
Papete, nije tortura, vjeruj mi, sa mnom je ok raditi, problem nastaje ako neće da rade, pa mi uvale vruć krompir, ili ako dominiraju bez pravnih argumenata, to ne trpim.
Pap je hteo reći da je tvoje i dobar dan tortura