Šta te nervira?

1. Znam lika kome otac suvozač bio i brt lik dobio šećer 17 mu bio ako se nevaram

2. Pa zbog toga ti i kažem

3. Pamet u glavu dupe uza zid :)

4. ко овде неполуди, тај није нормалан :D

5. Svrab na nezgodnom mestu u nezgodno vreme.

6. сунце ме пробудилооо а у глави лудилоо :)))

7. хахах брате мени симфонијски оркестар у глави :D

8. Ja sam sam protiv svih ceo svet je protiv mene ali znam da jednog dana morace da krene
    Ali tesko je biti optimista, kad znam da ortaci iz kraja neki, nisi vise medju nama
    I tako je tesko, nije lako da se shvati da nista vise ne mozeovde da ih vrati
    Al' zivot ide dalje, vreme prolazi polako, nije sve bas tako, nije sve crno
    Razmisljam kuda ce stvari da me vode, sada kojim je putem, je najbolje da odem
    Ja hocu skupa kola, sve da ide mi lako, al' znam da posteno, je ne moguce tako
    Da li da kriminal sada bude meni sveili radim nesto drugo, moram znati sto pre
    Imam samo jedan zivot, hocu najbolje od njega, ja se borim protiv svega

9. Medicinske sestre koje su u tripu da bolje znaju od doktora. Još idu toliko daleko da i ne pričaju s doktorima, niti im se javljaju, u fazonu ako si doktor nisi mi tata, što je skroz neopravdano mišljenje.

10. Medicinske sestre koje su u tripu da bolje znaju od doktora. Još idu toliko daleko da i ne pričaju s doktorima, niti im se javljaju, u fazonu ako si doktor nisi mi tata, što je skroz neopravdano mišljenje.

Skroz!

11. Nemačke pederčine biciklisti koji idu tako na posao sa posla, što više ima skuplje opreme i one uže biciklističke veća pederčina u saobraćaju, uleće svuda niti gleda vozi ko manijak a da ga zgazim ja kriv.

I ljudi koji mi se u koloni nabiju na 20 cm od auta otpozadi. To je tek posebna sorta mejmuna.

12. Nemačke pederčine

i generalno pedercine

13. Jako me nervira kad neko u govor ili pisanje ubacuje opaske na nekom drugom jeziku. Šta se postiže? Utisak da si pametniji ili nešto deseto
    Ja npr perfektno govorim nemački i ziveo sam tamo skoro 3 godine i na sajtu nikad reč nemačkog napisao nisam

14. lazes picketino, video sam oko hiljadu puta da si napisao ''OK''

15. Pez to je isto na svim jezicima XD

16. stvarno jebote, nigde nisi pomenuo
    slazem se i dodajem generalno glavice sto ubacuju termine neke gde mogu da koriste "normalnu" rec, ali ne, moraju oni da se majmunisu
    primera ne mogu da se setim :/

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.