U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
sevaj!
ako ti se ne svidja,znas gde su vrata :)
екипа мутнија од дунава :D
At sam svog gazda
блажен међу женама
Solidni saveti. Šta raditi kad izjavi da je Kecmanova trojka uništila srpsku košarku. Ili kad ga pitam esi gledo derbi kako smo razguzili groblje on kaže citiram Srpski sport treba ukinuti, danas dođe u abidas majci kk crvena zvezda iz osmog osnovne kaže Kake legende izeš pičke krv osvajamo EL Čović - Bog
Hahahahahaha lik je car.
знаш ме - знам те ;)
;)
Ne može da svane pre zore :)
Da je bolje ne bi valjalo ;)
Moze bolje a moze i gore hehe
Setio sam se sad kad smo išli ćale i ja u Kutinu iz Koceljeve, vozim ja 4 sata mrak nigde žive duše i isključili se sa autoputa ulazimo u grad, ćale zaspao dok sam u rikverc izlazio iz dvorišta, budi se lik posle 350km prvi semafor i kaže - "Ako bude crveno stani." Malo mi je falilo da ga izšutriram iz auta, eh, kako sam nekad bio jogunast...
http://imgur.com/8zToBju.jpg
hahaah a pazi putinku na avataru
Ahahahaha
Je l' bilo crveno?
Bukvalno pir da napravim došlo mi
Deky jedna pouka za tebe mada si odlaskom rešio to
Izbegavaj otac da suvozač bude ti
Ok