Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Е, Вучка, ја имам сијасет керова испред зграде, то су јебене оргије, завијања, клања читаву ноћ, а не смеју људи да их пуцају, па се накотило. Хоће ноге да изеду.
Mene nerviram ja, što ne mogu da se nateram da budem odgovornija osoba. Upropasti me ovaj internet, ne mogu se obuzdati kad se nakačim, a i inače imam zavisničku ličnos. Šta znam, pored mene, nerviraju me i svi ostali...
hahah mene nervira sve na svetu
a najmanje sto sam neodgovorna
i HOCU VELIKI LASER!
Pazi, tako moš da oćoriš nekoga, slučajno uperivši mu ga u zjenicu oka njegovog iz potaje.
ne, hocu ogroman laser i da onako fino spici neki deo dela, odma ga ispece jer je vruce i nema krvi
samo parcad na sve strane
kako bih slatko sekla na sve sto naidjem
http://i47.tinypic.com/335b3vl.png
ne mrzim ja sve, ali vecinu
i ne mrzim sebe
Е, Вучка, ја имам сијасет керова испред зграде, то су јебене оргије, завијања, клања читаву ноћ, а не смеју људи да их пуцају, па се накотило. Хоће ноге да изеду.
Ovaj neće da izede noge, ali hoće da ih izbalavi. :) Obožava da se igra i mazi, jedini problem su komšije koje ne poštutju okolinu i prave buku u pola noći. Tek došli a već slobodni, ni ne pitaju da li to nekome smeta. Ne smetaju samo meni i mužu, verujem i komšijama preko puta jer su stari i bolesni. Ono, shvatam ja decu, i ja sam bila dete, ali brate, ima li njihov otac usta da im kaže ne galamite u ovo doba! Previše im dao slobode. Previše. Ne znam gde im je majka sad, inače kad je ona tu, nijedna od njih dve se ne čuje.
Staropodgoričani, šta god to značilo. Po njima, ako si rođen u Podgorici, živio si cijeli život u Podgorici, tvoja đeca su se rodila u Podgorici i kao i ti cijeli život živjela u Podgorici a i nijihova đeca sve isto, ti onda a ni tvoji potomci niste Podgoričani. Ono, nije da se ja sad ponosim time što sam Podgoričan (namjerna gramatička greška prim. ja) ali se ni ne stidim toga, jednostavno je to tako, isto kao što mi je pravo ime onako kako mi piše u ličnoj karti.
https://www.facebook.com/groups/68888624280/
Pa dobro, Srbi su vazda poznati po nekim podjelama bez ikakve potrebe a pogotovo vi Crnogorci, vi ste separatisanje doveli do vrhunca....
Nova slova sve govore.
Болест, највише.
Fudbal na TV-u.
pa kada si žensko :)
----
mene nervira kada sa djevojkom odem u kupovinu, recimo farmerke, obiđemo 10 radnji, ona proba 30, i na kraju ne kupi ništa :D
једна друга тема ме подсети па да оплетем:
нервира ме саша лошић. скотина која је иако матор коњ фурао пионирске мараме да би се увлачио режиму а сад живи због патетичних југоносталгичара и "брацтво-јединство наш како се живело маћорриии" кретена који су га слушали као клинци па сад настављају. пионирксе мараме су кретенска ствар и кад их носе пионири а не пунолетни дегенерици типа лоше и његове њањаве дружине
свршавање на лепоту и таленат старих холивуцких глумица типа мерилин монро, одри хепберн, софија лорен и сличне. као ај сад се ложимо на њих зато што су преврх глумице(тако смо чули на тву иако нисмо гледали ни један њихов филм али нема везе тако испадамо тр00 филмофили који не гледају смеће него црно беле класике, шио ми га ђура) и кењамо како су оне прелепе савршене и качимо њихове слике где стигнемо јер смо тако префињени и имамо истанчан укус за глуму лепоту и филмове. а оно све просечне рибе, у најбољем случају.
Sve me nervira, sve.
Bosanci.
Nervira me što sam uvek jebeno gladan!
U je, da nemaš gliste?
Neam, debeo sam... zato