Šta te nervira?

1. Пи је, нису ми поклонили једну оцену за врлодоброг...

2. ♥, :)*, hahaha xD itd., ove "tekovine" civilizacije mi dobrano idu na kurac, jer sumnjam da je čovečanstvo provelo dvije iljade godina usavršavajući se da bi svoje mišljenje i stavove mogao iznijeti pomoću dva-tri klika na tastaturi. Molim vas crknite.

3. Kad ne mogu kocku da ubacim kroz okruglu rupu :(

4. Tetovaže. Skoro da nema ko ih nema, majke s malom đecom, džiberi, taksisti, žene, pederi, komunalci, onaj žgoljo iz osnovne što sad maže steroide na ljeb. Još malo pa će ljudi ić gologuzi da bi im se viđela svaka tetovaža.

5. Ову сам тему тражио пре неки дан.
    Нервирају ме скраћенице као што су ГОТ, ЛОЛ, ЊОЊ, ЛОТР итд. И нервира ме 9гаг.

6. Nerviraju me mali cigani koji dođu da se biju, previše bildovani ljudi, devojčice od 12 do 16 godina koje se pale na starije i po 5-6 godina, devojčice koje se šminkaju. Nerviraju me seljaci koji pokušavaju da ispadnu kultiruni u društvu, ljude koji nemaju smisao za humor a koji samo jebeno pričaju viceve, novi stilovi oblačenja i kopiranje različitih stilova oblačenja (spuštene farmerke, one pederske naočare, air max i ostale seljačke patike..), nova domaća muzika...

Ponekad pomislim da sam rođen u pogrešno vreme i krivo mi je što nisam 70 i neko godište.

7. Nerviraju me seljaci koji pokušavaju da ispadnu kultiruni u društvu

pff, zavisi sad:)

8. Нервирају ме људи који се куну. Из било ког разлога да то чине, али ме посебно нервирају они који то често раде и због ситница и глупости.

9. Ponekad pomislim da sam rođen u pogrešno vreme i krivo mi je što nisam 70 i neko godište.

Onda bi isao u rat, tako da ti je bolje ovako.

10. Aj to Menijesamodosadno al što me nerviraju ljudu koji se krste kad prođu pored crkve, vala će im to pomoć, isto koliko i ka kad bi se dofatili za kurac vazda kad pored njih prođe neka dobra pička.

11. Tetovaže. Skoro da nema ko ih nema, majke s malom đecom, džiberi, taksisti, žene

Баш пре неки дан видех једну старију жену, да не кажем бабу у банци, са трибалом на рамену и још неким курцима на леђима. У блиској будућности ћемо их виђати све више и више. Нико неће бити поштеђен...

12. Не знам за то Мешјо можда има неког смисла за вернике, али ми је поприлично јадан начин да се човек оправда или шатро да темељ некој причи тако што ће да се закуне. И ја треба да му верујем. Ма да. Чак и ако знам да је верник и да се не би клео реда ради, опет ми је некако дегутантно то клети се због баналних ствари...нпр:

-е, брате, двиш како ме Марија погледала е онако безобразно
    -лажеш
    -брата ми рођеног, стварно, начи брат да ми умре ако лажем

Милим, кои курац, брате?! Нисам ти рекао да си убио неког, па да ми се кунеш ту како ниси у пиздуматерину.

Јер, кад се неко куне то може да значи само две ствари:

1. циган је
    2. хришћанин је

у првом сличају...мислим, циган си брате, ко ће теби да верује, клео се не клео.
    ако је, пак, верник и хришћанин, то значи да не поштује Исуса, јер је у новом завету речено да човек не сме да се куне, био у праву или у криву. тако да, није ни верник већ лажов или шизофреник

13. Hipsteri...popeli su mi se na onu stvar vise...razmnozavaju se ko pacovi, svaki dan ih je sve vise...al' nazalost ih nije legalno istrebiti kao stakore...

14. Onda bi isao u rat, tako da ti je bolje ovako.

Ne bi. Ja bi ko moj komša, keva ga bila umotala u tepih kad su došli da ga vode u rat, tako bi i ja.

15. Vrućina, leto, komarci.

16. Nerviraju me ljudi koji su bučni u vreme kad se spava (čitaj, komšije pored)

17. I da, nerviraju me previše pozitivni ljudi. Znam, zvuči preterano, ali namćor sam i pesimista po prirodi, i najviše mrzim kad ti neko dođe dok čekaš nešto i počne razgovor i počne sa tim kako život treba živeti punim plućima, kako je sve svetlo, i lepooo. Treba živeti punim plućima, punim cigaretama marke Lucky Strike, hladno pivo u ruci, i pištolj u drugoj, i rokaj takve dosade.

18. Nerviraju me ljudi koji su bučni u vreme kad se spava (čitaj, komšije pored)

+1

Imam pored mene ludaka koji uključi prskalicu u 3h popodne i to mi drnda pored glave sve do 10h uveče.

Vrućina, leto, komarci.

+1

19. Vrućina, leto, komarci.

Đe bi ti ove zime?

20. Komšijine ćerke, pogotovo mlađa. Roditelji su kupili drugi deo kuće i sad kad je raspust, vijaju se sa mačkama i kućetom ispod mog prozora do 2 noću. Taman zaspim ona se dere.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.