Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ti porediš Kikija i GnR? I šta fali GnR, dobri su...
Ne poredim Kikija i GnR uopste, zato sam ih i odvojio. Kikija ne volim jer je slina, a GnR jer mislim da su komercijala i jer ovaj lik ima previse ispeglanu kosu i zenskastu facu da bi se nazivao rokerom.
http://spectacle.provocateuse.com/images/spectacles/axl_rose_01.jpg
Sve isto vazi za Bon Jovi
http://tekstovi-pesama.com/g_img2/0/b/11579/bon%2520jovi-4.jpg
Ček, na osnovu kose si zaključio da su sranje? I zajebi to "prodali se". Ne kenjaj, nego slušaj.
Pre svega jer su se prodali, a zatim i zbog nacina oblacenja i izgleda. I jer vise od polovine ljudi koji ih slusaju misle da su najbolje rok grupe ikada. I jer misle da su pravi rok. A nisu pravi rok.
Sve mi izgleda vestacko kod njih nekako. Isforsirano.
bon džovi je po meni kvalitetniji bend od gnr.
GnR i Bon Jovi nisu pravi rok? Daj bre Mančestere, idi slušaj još muzike. A da su najbolji ikad misle klinke od 14 godina i male metalike klinci.
A ni muzika njihova mi se ne svidja, kao sto rekoh izgleda mi previse fol i ne izgleda mi iskreno kao sto je npr kod engleskih rok-bendova. Nema tu srca dovoljno.
Možda danas, ali oni su jedno vreme bili jedini mainstream rok bend koji je bio planetarno poznat, dovoljno rok, dovoljno slušljiv, a da imaju muda i da imaju taj neki stil i osećaj starijih rok bendova.
Na tu grupu sam i mislio konketno. 75% baze njihovih fanova cine te osobe.
Meni ni Bon Jovi ni GnR ne mogu da se porede sa Hendriksom, Cepelinom, Pink Flojdom, Dorsima, The Who, Bitlsima.... Vise volim i pank bendove nego ove. Joy Division je izmislio muziku za njih.
Pa teško ko može da se poredi sa Hendrixom, Flojdima ili Cepelinom, ali GnR je sasvim dobar rok bend, i nažalost mnogi ga hejtuju iz istog razloga kao i EKV i još neke bendove, zbog dela debilnih fanova i klinaca, što je pogrešno. Koga boli kurac ko još sluša bend ako je do jaja?
Npr EKV ne hejtujem iz tog razloga uopste, stavise samo njih i jos 2-3 benda postujem sa ex Yu scene.
I kao sto rekoh sve to ko njih slusa i kako se oni oblace je u drugom planu, u prvom je to sto mi se i ne svidja muzika nesto i to sto su komercijala.
http://i.imgur.com/V1K9A.jpg
Hahahahah, mislio sam da su se prodali tj da su pristali na neke stvari zbog para. Nzm kako se to zove.
Hocu reci da su ciljano snimali muziku koja ce se svidjati 14-ogodisnjakinjama da bi postali sto popularniji. I da su iz istog tog razloga onako negovani.
To se zove "posao". Isto kao što bi ti na primer radio na kiosku, jebiga, ne voliš baš to što radiš, ali mora da se zarađuje.
Meni su oni Kristijano Ronaldo medju bendovima. Samo sto je, po meni, Ronaldo medju najboljima u onome sto radi pa mu mogu i oprostiti to.
Pa npr. bendovi koje sam gore naveo nisu takvi.
Pre svega jer su se prodali, a zatim i zbog nacina oblacenja i izgleda. I jer vise od polovine ljudi koji ih slusaju misle da su najbolje rok grupe ikada. I jer misle da su pravi rok. A nisu pravi rok.
Sve mi izgleda vestacko kod njih nekako. Isforsirano.
Ahahahahahah!!!!
Prvo - oni se nisu prodali, već su dobro prodali svoje albume.
Način oblačenja i izgled su im tipični buntovnički rok fazon na koji cupike vlaže. Ono, opake baje koje rokaju, piju skivi i vopi, duvaju gandžu, šmrčkaju pomalo kvalitetan koks i karaju do iznemoglosti.
Nisu najbolja rok grupa ikada, ali su jebene legende, rame uz rame sa Cepelinima, Sabatom i Snejkom. Tačka.
Tačno je da nisu rok, oni su hard rok.
A ni muzika njihova mi se ne svidja, kao sto rekoh izgleda mi previse fol i ne izgleda mi iskreno kao sto je npr kod engleskih rok-bendova. Nema tu srca dovoljno.
Neee, nema crca uopšte, neeee. Ko ti je srušio sneška? Appetite for Destruction je sve, samo ne album bez srca/album bez muda. Buntovnički hard rok.
To uzdizanje britanskih bendova pada u vodu kada vidiš kakva je ljiga Deep Purple od kada ih je Blekmur napustio. Raspad, bre.
A, onda je mrmot zavio čokoladu u foliju.
Je li, da li ti shvataš da su svi bendovi koje si nabrojao komercijala? Da li si ti svestan da je svaki album od tih nabrojanih bendova komercijalan. Ako Bitlsi nisu komercijala, onda ništa u svetu roka nije komercijala.
Jedno je subjektivno mišljenje, a drugo je lupetanje. Ti si lupetao.
Kako ti je od oktobra do marta?
Once I enter GSP everyone inside starts to piss me off.