Фаца оног лика из кока-колине рекламе, онај што као продаје "испред бископске сале" и уместо обичне уваљује кока-колу зироу. Не знам како сте прочитали ово под наводницима, али ја одмах имам у глави глас лика који га је синхронизовао и тај глас ми је такође ужасно иритантан.
to što su u jebenoj Srbiji u centru pažnje idiotske face poput Jelene Karleuše i kurave Stanije. To što ne mogu da upalim tv, internet, fejsbuk itd. a da ne popizdim. Eto to su moje vetrenjače ovih dana
Фосили ме нервирају. Био ја данас до еко чесме што су нам скоро саградили, и насуо балон воде, а баба ми се жали и пита ме да ли је то корито канта за смеће, јер људи намерно оставе налепнице са балона, да ставе на сензор да не држе минут - два руку, већ да вода иде, онда одлепе и ставе ту са стране. Онда ми рече да нас све треба млатити због тога, и вади из торбе обичну чесмушу и каже ми да им је та вода уништила живот и здравље, а и да у ту пречишћену трпају свашта. Јебем ти Сунце, сад ти је вода крива, више нису Тадић и бесплатне акције криве?! Такви маторци ме нервирају само тако.
Idem juče visećim mostom u Podgoricu, i iznerviram se. Neki paćenici plagijajatorski počeli da kače ljubavne katance po mostu. Kopiraju paćenike iz ostalih zemalja, ovaj rad:
Aj što će slabo koja od tih veza da prebači više od 6 mjeseci postojanja, nego je interesantno to što ribe (kažem ribe, jer normalna đevojka neće panut na ovakve pokušaje dobijanja pičke) vole ove stvari.
vrijemenske prilike u sjevernoj njemackoj, zaboravio sam kako izgleda sunce, imam potpuno svijetle oci, svjetlosmedju kosu, sada mi koza izblijedila, izgledam k'o arijevac.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
1. Кад ми се толико сере а у тоалету неко запишао цијелу даску.
2. Када ми донесу јело у које је забодена виљушка.
3. Када у ћевабџиници уз ћевапе донесу прибор за јело. Јебем ти крв, шта ће ми то уз ћевапе.
Za to bih mogao da ubijem.
Ili kad mi u pekari daju pribor uz komplet lepinju. E!
РИБЕ КОЈЕ СЕ НА ФЕЈСБУЦИМА ПОИСТОВЕЋУЈУ СА МЕРИЛИН МОНРО И МОНИКОМ БЕЛУЧИ И ТРИПУЈУ ДА СУ ФАТАЛНЕ ЖЕНЕ
Мрзим када пијем газирано и нађе се неки цар да исприча неки виц о Црногорцима.
Фаца оног лика из кока-колине рекламе, онај што као продаје "испред бископске сале" и уместо обичне уваљује кока-колу зироу. Не знам како сте прочитали ово под наводницима, али ја одмах имам у глави глас лика који га је синхронизовао и тај глас ми је такође ужасно иритантан.
Тај лик ми личи на Ацу Стојановића.
to što su u jebenoj Srbiji u centru pažnje idiotske face poput Jelene Karleuše i kurave Stanije. To što ne mogu da upalim tv, internet, fejsbuk itd. a da ne popizdim. Eto to su moje vetrenjače ovih dana
Фосили ме нервирају. Био ја данас до еко чесме што су нам скоро саградили, и насуо балон воде, а баба ми се жали и пита ме да ли је то корито канта за смеће, јер људи намерно оставе налепнице са балона, да ставе на сензор да не држе минут - два руку, већ да вода иде, онда одлепе и ставе ту са стране. Онда ми рече да нас све треба млатити због тога, и вади из торбе обичну чесмушу и каже ми да им је та вода уништила живот и здравље, а и да у ту пречишћену трпају свашта. Јебем ти Сунце, сад ти је вода крива, више нису Тадић и бесплатне акције криве?! Такви маторци ме нервирају само тако.
Idem juče visećim mostom u Podgoricu, i iznerviram se. Neki paćenici plagijajatorski počeli da kače ljubavne katance po mostu. Kopiraju paćenike iz ostalih zemalja, ovaj rad:
http://www.hotelclub.com/blog/wp-content/uploads/2010/09/cologne-padlocks.jpg .
Aj što će slabo koja od tih veza da prebači više od 6 mjeseci postojanja, nego je interesantno to što ribe (kažem ribe, jer normalna đevojka neće panut na ovakve pokušaje dobijanja pičke) vole ove stvari.
Toni Cetinski.
Upalim radio, on. Udjem na fejs on. Televezija on
Idi bre krtice u Slavoniju ili tamo nedje SMARAŠŠŠ!!!
1.Kad me neko zagradi na parkingu.
2.Sve varijante gej frendli pored kojih se zateknem. Poslednji put par pedera na plaži-bljak!!!!
vrijemenske prilike u sjevernoj njemackoj, zaboravio sam kako izgleda sunce, imam potpuno svijetle oci, svjetlosmedju kosu, sada mi koza izblijedila, izgledam k'o arijevac.
Nerviraju ce celavi bumbari na fazon one gejcine Pitbula koji nose torbice.
http://pulsefeedz.com/wp-content/uploads/2012/07/Pitbull.jpg
Ovakva nakaza, jos plus nosi jebenu torbicu, zvanu pederusa. Nije ni cudo sto je dobila takvo ime.
kako sam mogao prcmoljka pitbula da zaboravim za ovu temu :)
Nervira me kad jaja nismo dobro ispržena pa te onaj fetus sa opekotinama četvrtog stepena sažaljivo gleda.
Nervira me kad neko nije svestan da ne zna gramatiku.
Ljudi kojima je Tonik odvratan, koji slusaju Kikija Slinu i Parni Valjak, koji slusaju Bon Zovi i GnR, uopste ljudi koji furaju neke opsesije.
EDIT : Klinci fudbaleri i klinke koje se loze na njih.
Pivo sa penom.
Dva Gospodine, kako bi se ti nervirao kad bi proveo neko vrijeme u Podgoricu... :)
Porez na luksuz i velike prihode ili je to isti kurac. Nzm ali me nervira.