Šta te nervira?

1. Hahahahahah volim sto se svaka rasprava na vukajliji svede na prozivke da je neko bio maltretiran kao klinac

2. Да то је корен свега.

3. Kao prvo rekao sam 2 3. Ako radim od 9 10 u cemu je problem? Ne idem da kopam kanale jebeno

4. A sa pandurima nisam imao problem odavno generalno, to tvoja izmaltretirana istraumirana dusa ne moze da pojmi, niti problema sa komsijama nisam imao. Deda si u dusi, leci se budalo

5. Иначе, ти таквом изјавом у ствари хоћеш да кажеш да онај ко је био малтретиран као клинац никада неће моћи да доноси рационалне одлуке у будућности, што представља секундарну виктимизацију лица. Значи, ако је неко и био малтретиран у детињству, можда ни крив ни дужан, пар говнара са вукајлије га таквим ставовима обележава до краја живота и дисквалификује из нормалних животних токова.

6. niti problema sa komsijama nisam imao

Па који курац онда скачеш да браниш оног што је испрозивао жену да гађа људе са терасе? Мислиш да било ко од оних који гађају масу са терасе раде то из неког зла, пакости итд.? Ако се понашаш нормално, где год седео, та прозивка није упућена теби. Као ни Мајина хипотетичка флаша.

7. Pa maltretitaju se u detinjstvu pickice, nubare i debilkoi i to ih obelezi za ceo zivot, pickicizam evoluira u pickizam i akutni barakudizam. Takve glave zauvek ostaju nelordovi i ne jebu nista osim krs riba koje normalan covek nece

Meni je zao sto su te usrali toliko ali jbg tako prolaze debilkoi sta da ti radim

8. Ti si skocio da napadas zbog svojih trauma, a on je prozvao ovu zenu da ima takav mentalitet, to je taj tip ljudi koji radi to, nije mu ona stvarno komsinica eto da nacrtam

9. A ja imam normane nemajav komsije mozda

10. Малтретирају се деца по мање-више рандом кључу, евентуално се прескачу деца која имају петоро браће или којима је тата криминалац. Најчешће један крене са неком спрдњом из чиста мира, а њих 20 се накачи као шакали, и усеру се у живот детету које ником ништа није скривило. Иначе, ти сад покушаваш да прогураш тврдњу да је жртва сама крива за малтретирање, јер имаш тај менталитет крда из разлога што си мали бедни сисач курчева. И који је то "тип људи који ради то" ?

11. Али ово са тиме ко ради и ко не ради... Откуд можеш да знаш ко се чиме бави? Много лако једни другима дајете епитет нерадника и клошара.

Значи, ако је неко и био малтретиран у детињству, можда ни крив ни дужан, пар говнара са вукајлије га таквим ставовима обележава до краја живота и дисквалификује из нормалних животних токова.

То што на Вукајлији могу да те обележе, то није ништа чудно. Овде не видиш ни ко је ко, нити су сви исти овде и уживо. Овде је сасвим уобичајено да се прави подела: ја лорд, ти говно. Овде ће недуховит лик да ти каже да си недуховит, дркаџија да ти каже да си дркаџија, овде ће да се хвали да је трпао гомилу препички, неко ко није у животу прошао поред врх пичке.

Немам ништа против колективног блејања. Шта фали да седиш са својим друштвом, не замарате се тешким стварима, причате о оном што је само вама занимиљиво, пустите мозак на испашу. Томе не фали ништа. Само сам против пичкизма. Тачно је да има ликова који знају да у групи прозивају неког, онако сељачки и клиначки, да неког га називају будалом, а онда после одређеног времена чујеш да је неко такав добио по носу или да га је нека крш риба тако избламирала пред људима да не сме после тога месецима да изађе из куће. Е, такви јебу и имају две жене и две швалерке, али само на Вукајлији.

12. Немам ништа против колективног блејања.

Па немам ни ја (осим тог назива "блеја", вероватно зато што сви које познајем а користе га спадају управо у групу непосредних извршилаца без средње школе, незапослени или на минималцу, који у трећој, па и четвртој деценији живота целе ноћи испијају пиво из дволитре и тупе курац о масонима). Али ако си већ напољу, немој људима испод прозора. Није дружење вас неколицине битније од сна неколико стотина људи.

13. Brate nije tacno to za maltretiranje sto si rekao. Nepickicu kad krenu da napadaju i on uzvrati stolicom u glavu vise ga niko ne dira. A pickice diraju jer su pickice jbg i ne smeju da uzvrate, ne kazem da je to dobro sto je tako, ali je tako. Apsolutno jesu krivi sto ne umeju da se odbrane.

A za tip ljudi - oni koji moralisu, prijavljuju policiji kad osete miris buksne, svaka prica maltene im se svodi na njihovu decu i sl

Drugim recima dokone, dosadne domacice

14. Zašto se maltatirate deco... ja sam baš imao lepo detinjstvo, po meni.... sem što sam se tukao sa svima i bio baš lud za svaku sitnicu sam se tukao ali posle smo postali svi drugari kad smo porasli... nema druga iz detnjstva sa kojim se nisam pobio. Čovek postaješ kad umeš da oprostiš.

15. Nepickicu kad krenu da napadaju i on uzvrati stolicom u glavu vise ga niko ne dira.

Ово није истина.

Apsolutno jesu krivi sto ne umeju da se odbrane.

Дао бих пола плате да видим како ти нека зајебана лобања разврће шамарчину а ти му узвраћаш столицом.

16. meni kada razvrnu šamarčinu ja okrenem drugi obraz

17. Pa debilko pricamo o deci jebenoj, ko je zajebana lobanja sa npr 8 godina o cemu ti to

Krenu trojica balavaca kao ti da te drkaju, udari te jedan, ustanes, uzmes stolicu, nabodes. Nikad te vise ne drka. A ako se ne odbranis drkaju te svi jer vide da si cavulja. To su deca oni rade to

18. ko je zajebana lobanja sa npr 8 godina o cemu ti

Bilo ih je u moje vreme

19. Deky aod je bio vec tada
    Domacin, ozenjen, sestra mu rodila sina itd

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.